Ce s-a întâmplat în locul unde a murit “Regele imobiliarelor”, la șapte ani de la tragicul accident

Publicat: 19/04/2020 | 23:29

Cumplită soartă a avut Nae Niculae, supranumit „Regele imobiliarelor”, în urmă cu șapte ani! Era în mare grabă, ca orice afacerist, doar că lui soarta îi pusese gând rău: a depășit coloana de la barieră, a intrat pe calea ferată, iar trenul, ieșit ca din pământ, l-a lovit în plin. A murit instantaneu. S-a întâmplat pe 17 iulie 2013. La locul tragediei, familia îi ridicase un mic monument. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini de ultimă oră: nu mai recunoști nimic! (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA ȘI COPIII MILIONARULUI, BUNI DE PLATĂ PENTRU BENTLEY-UL ÎN CARE AFACERISTUL ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL!)

Ca un trăsnet a căzut vestea morții lui Nae Niculae, afaceristul supranumit „Regele imobiliarelor”, într-o sufocantă zi de iulie! Miliardarul s-a grăbit la o trecere de cale ferată, unde mașinile staționau în coloană, și a fost surprins de tren. Impactul a fost devastator: mașina a fost împinsă câteva sute de metri, iar Nae a murit pe loc, la impact. La locul tragediei, familia omului de afaceri a ridicat un semn funerar, pe care apropiații nu au contenit, atunci când erau în trecere, să-l ”inunde” cu flori sau cu lumânări aprinse.

Monumentul funerar ridicat chiar la locul tragediei, în urmă cu șapte ani, a dispărut

Dar anii au trecut repede. Șapte la număr, iar locul unde Nae Niculae și-a pierdut viața s-a schimbat total. Nu mai există micuțul monument amplasat la 2-3 metri de calea ferată, e mare dezordine, mult praf, bucăți metalice, pietriș și multe peturi aruncate aiurea. Nu, familia nu l-a uitat, dacă asta s-ar putea deduce! În zonă au început construcții masive, iar terenul, unde se află și ”bariera morții”, este brăzdat de buldozere sau diferite utilaje. Cu siguranță, când totul se va finaliza, monumentul funerar ridicat în memoria lui Nae Nicolae va ajunge, din nou, acolo. (NU RATA: IMAGINI INFIORATOARE! CUM ARATA MASINA LUI NAE NICOLAE DUPA CE A FOST LOVITA IN PLIN DE O LOCOMOTIVA!)

Cum a avut loc tragedia

Miliardarul circula pe Șoseaua Petricani, dinspre Pipera spre București. Se grăbea, așa că a vrut să treacă printre barierele care tocmai coborâseră, depășind coloana de mașini. Exact atunci a venit trenul. Impactul a fost nimicitor. Limuzina a fost târâtă de locomotivă aproximativ 300 de metri, iar Nae Nicolae a fost aruncat pe câmp și a murit pe loc. (AFLĂ ȘI: MOȘTENITORII ”REGELUI IMOBILIARELOR” AU PORNIT RĂZBOIUL PENTRU O AVERE FARAONICĂ!)

Trenul a lovit în plin Bentley-ul, iar afaceristul Nae Niculae a murit pe loc. S-a întâmplat la bariera de la Petricani, în 2013

Mecanicul locomotivei avea să declare că l-a observat de la aproximativ 300 de metri că vrea să treacă și a început frânarea. Era prea târziu. “Probabil nu a observat trenul. Nu a încercat să frâneze, a continuat mersul, probabil că se grăbea. Nu a premediat deloc săracul, se grăbea probabil să treacă, nu să moară”, avea să spună mecanicul locomotivei.

(AFLĂ AICI: NICULAIE DE LA STRASBOURG A MURIT DE CORONAVIRUS IMEDIAT DUPĂ CE A DAT UN “TUN“ DE 1,3 MILIOANE DE EURO. „A ZĂCUT 14 ZILE, L-AU DECONECTAT DE LA APARATE ȘI..”)

Nae Niculae era condus pe ultimul drum de câteva sute de persoane. Numai la parastas au fost în jur de 800, fiind organizate 150 de mese, iar 30 de ospătari au fost angajați să se ocupe de aranjarea lor. Coloana sonoră a filmului Nașul, interpretată de o orchestră impresionantă, a întâmpinat sicriul pe stadionul din Ștefănești.

Nae Niculae, avere impresionantă

Nae Niculae n-a apărut niciodată în topurile milionarilor și n-a epatat în public, deși avea o avere impresionantă. ”Regele imobiliarelor” din Ilfov a lăsat în urma lui bani, proprietăți și mărci cunoscute de mașini. Oficial, în declarația de avere făcută pe când era consilier județean în Ilfov, Nae și-a trecut trei apartamente în București, o casă în Ștefănești, 74 de hectare de teren, patru autoturisme, depozite de 500.000 de lei și 19.000 de euro. Neoficial, însă, conturile sale erau mult mai mari. (CITEȘTE AICI: AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL TRAGEDIEI DIN PENITENCIARUL SATU MARE. CE A DECLANȘAT INFERNUL)

Nae Niculae era supranumit „Regele imobiliarelor” și avea o avere impresonantă, case, terenuri, mașini

Nae Niculae nu era străin nici de lumea fotbalului. În momentul decesului, el era patronul echipei din Liga a 3-a FC Stefănești. De altfel, în mașina lui s-a găsit o sumă mare de bani, pentru transferurile unor jucători. Dar în trecut el finanțase și echipa de fotbal FC Dinamo București, alături de Gigi Nețoiu, apoi de Vasile Turcu, Cristi Borcea și Nicolae Badea. Era prieten la cataramă cu Gigi Becali, de altfel, finul lui, deși latifundiarul din Pipera finanța echipa rivală, Steaua. Milionarul era într-o relație excelentă și cu celebrul Adi Minune, după ce îl nășise pe manelist.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)