Ce s-a întâmplat în cadrul unui interviu de angajare. Managerul a fost nevoit să cheme poliția!

Publicat: 28/04/2021 | 09:54

Când vine vorba de interviuri de angajare, candidații simt probabil o presiune mare, însă nici angajatorii nu sunt mai prejos. De ambele părți există griji și tot felul de întrebări, dar și multe situații care mai de care mai ciudate.

Atunci când ești în postura unui candidat pentru un anumit post și te prezinți la un interviu, trebuie să-ți alegi cu mare atenție cuvintele și faptele. Aceleași lucruri se aplică și în cazul angajatorilor care, de multe ori, se confruntă cu tot felul de situații bizare.

În urma unei provocări pentru managerii care au vrut să vorbească despre cele mai ciudate situații în care au fost puși, atunci când au dorit să angajeze personal, a ieșit la suprafață o poveste inedită, notează mirror.co.uk.

Un manager s-a deschis în fața internauților și a povestit ce s-a întâmplat atunci când un bărbat a venit la interviul de angajare susținut de ea. Mai mult, a explicat și de ce interviul s-a finalizat cu un apel la poliție.

„Am întrebat ce fel de hobby-uri are și mi-a răspuns că se ocupă cu colectarea unor lucruri pe care femeile, de regulă, le aruncă. Când s-a terminat interviul, am sunat la poliție și le-am dat CV-ul persoanei” a spus managerul.

Un bărbat a fost la un interviu de angajare, dar și-a ratat șansa după 5 minute

Un bărbat a fost la interviu pentru un job, dar și-a pierdut șansa încă din primele cinci minute. Iată care este motivul uluitor din cauza căruia candidatul nu a fost pe placul angajatorului.

Pe un forum, o femeie a împărtășit greșeala pe care a făcut-o un candidat la postul din compania sa.

”Astăzi, un candidat a pierdut șansa de a lucra la noi în primele 5 minute după ce a intrat în clădire. Bărbatul a avut o atitudine superioară și greșită față de recepționeră, care a încercat să intre în discuții cu el, fiind de asemenea foarte amabilă. Candidatul a avut un comportament inadecvat, fără să știe că recepționara era de fapt managerul companiei cu care urma să aibă interviul de angajare”, a povestit femeia.

Sursă foto: Pixabay