Ce s-a întâmplat cu Diana Belbiță și cu Marius Crăciun, după ce s-a spus că au făcut amor la Ferma de la Pro TV. Imaginile care dezamorsează „bomba” în showbiz

Publicat: 16/02/2020 | 13:35

Vizitatorii paginii de Instagram a Dianei Belbiță au rămas surprinși după ce vedeta a postat o fotografie în care este îmbrățișată de un bărbat, iar cei doi par foarte apropiați. Bineînțeles, nu au lipsit referirile la Marius Crăciun, cel despre care s-a spus, după ”Ferma”, că ar avea o relație cu Belbiță, însă internauții au fost de părere că ”misteriosul bărbat” a reușit să o facă fericită pe luptătoarea MMA.

O astfel de fotografie spune multe, chiar dacă Diana nu a dezvăluit identitatea celui care o ține atât de strâns în brațe. Iar misterul persistă.

”Chiar îți stătea bine cu Marius, dar fericirea pe primul loc❤️”, a scris o admiratoare a Dianei Belbiță în dreptul fotografiei. Iar o altă vizitatoare a aprobat-o: ”Așa e????????????”. Fotografia a primit foarte multe aprecieri, iar curiozitatea fanilor Dianei este de înțeles. ”Uopssss???????????????????? asteptam vesti????????????”, mai scris cineva, încercând să o ”provoace” pe vedetă, numai că nu a avut succes. ”Mâinile lui pe tine arata tot!????????”, a fost un alt comentariu postat pe pagina de Instagram a Dianei Belbiță.

Diana Belbiță: ”Nu o să dau mai multe explicații…”

Agasată de numărul mare de mesaje în care este întrebată dacă formează un cuplu cu Marius Crăciun, Diana Belbiță a răbufnit, acum câteva luni, pe pagina ei de socializare. Fosta concurentă de la “Ferma. Un nou început” a transmis un mesaj tranșant, dar nu confirmat – însă nici nu neagă – faptul că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de câștigătorul show-ului de la Pro TV. Astfel că a lăsat loc interpretărilor. În plus, imaginea în care apare alături de Marius Crăciun, care a fost postată atât în varianta alb-negru, cât și color, a vorbit de la sine. Luptătoarea de MMA avea pe chip un zâmbet frumos, specific îndrăgostiților aflați la începutul relației de dragoste, au spus internauții, numai că fotografia postată acum pe pagina de Instagram a Dianei schimbă toate datele problemei.

“Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea: «Tu și Marius formați un cuplu?». Eu și #Marius păstrăm legătura și după #FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi. #mylifemyrules, a scris Diana Belbiță pe pagina sa de Facebook.