Ce s-a întâmplat cu Daniela Iliescu imediat după naștere. Mama Geta a făcut dezvăluiri

Publicat: 19/06/2021 | 17:11

În urmă cu câteva zile, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă nașterea nu a fost deloc ușoară. Mama Geta a dezvăluit că iubita fiului ei a trecut prin momente dificile, imediat după ce a născut. 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt în culmea fericirii, după ce fiul lor a venit sănătos pe lume. Ceea ce nu s-a știut până acum, este faptul că la naștere, Daniela a avut parte de un moment mai puțin plăcut.

”Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineață am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar mna săraca la naștere a leșinat, chiar după naștere. Pentru că, nu știu,  cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu…

Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, și natural. Pe timpul nostru nu se năștea prin cezariană”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă.

VEZI ȘI DANIELA ILIESCU A NĂSCUT! CÂND SE MĂRITĂ CU CULIȚĂ STERP? DETALIILE LE-A DAT MAMA CÂNTĂREȚULUI

Ce nume va purta băiatul lui Culiță Sterp

Tot mama Geta a vorbit și despre numele pe care nepotul ei îl va purta. Deocamdată, aceasta nu poate divulga cu exactitate prenumele pe care Daniela și Culiță l-au ales, dar a dezvăluit faptul că este vorba despre un nume din Vechiul Testament.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea.

Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M” și se termina cu „N”, a spus mama Geta.

Sursă foto: instagram.com