Ce s-a întâmplat cu cei 7 violatori din Vaslui. Dezvăluire scandaloasă de ultimă oră

Publicat: 12/12/2019 | 10:03

Silviu Burada, ultimul dintre cei 7 violatori din Văleni care se mai află după gratii ar putea să fie eliberat, grație recursului compensatoriu. Acesta a fost condamnat la 10 ani de pușcărie și a efectuat până acum mai puțin de 5.

Pentru Burada, un prim pas spre libertate va avea loc în 17 decembrie, când magistrații Judecătoriei Vaslui vor analiza cererea de eliberare condiționată. (CITEȘTE ȘI: CUM A RACOLAT PROFESORUL ROMÂN DIN URUGUAY STUDENTE PENTRU SPIRALELE MISA. LE-A CERUT POZE ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI…)

Silviu Burada a fost considerat de procurori drept cel care a pus la cale orgia din 2015. De aceea a primit și pedeapsa cea mai mare, dintre cei șapte violatori din Văleni, scrie vremeanoua.ro.

Datorită actului normative, Burada a îndeplinit fracția de pedeapsă necesară eliberării condiționate.

Sntințele pentru cei 7 violatori din Văleni

În anul 2015, o elevă a fost violată, noaptea, pe un câmp de șapte tineri. A fost luată cu mașina, de pe drum, de doi dintre ei, pe care îi și cunoștea. A crezut că o vor duce acasă, dar… A fost violată mai bine de trei ore, timp în care a leșinat de două ori.

Magistrații i-au condamnat la ani grei de pușcărie pe violatori. Silviu Burada a primit 10 ani de închisoare cu executare. Inițial, acesta a fost trimis după gratii pentru 8 ani și 4 luni. De asemenea, acestuia i-a fost interzis dreptul de a comunica cu victima sau cu părinții acesteia și să se apropie de locuința lor pentru o perioadă de doi ani dupã executarea pedepsei. (NU RATA: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: “ÎMI ESTE RUȘINE CĂ…”)

Complicele lui, cel cu care era în mașină atunci când fata a fost luată de pe stradă, Paul Andrei Burlacu, a primit 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare după ce Judecătoria Vaslui îl condamnase la 7 ani de închisoare.

Petrică Bolboceanu, al treilea dintre violatorii din Văleni, a fost trimis după gratii pentru 8 ani și 6 luni.

Silviu Avădanei a primit, de la Curtea de Apel Iasi, 8 ani de închisoare. (VEZI AICI: OANA ROMAN, ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ: “SPER SĂ MĂ ÎNȚELEGEȚI, DAR…”)

Ionut Bogdan Boicu a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare, cu executare.

Alin Dumitru Rotaru a fost condamnat la 6 ani și patru luni de închisoare după ce, inițial, primise 5 ani și 8 luni, iar Ioan Surleac a primit 6 ani de închisoare, cu două luni mai mult față de pedeapsa inițială.