Ce s-a întâmplat cu Alexandra Bodi, după ce s-a despărțit de Ionuț. Urmăritorii ei au intrat în panică

Publicat: 23/04/2021 | 09:53

Alexandra Bodi i-a bagat în sperieți pe urmăritorii săi, după ce a dispărut complet din social media. Contul său personal de TikTok este de negăsit, iar cei care îi vizionau clipurile postate zilnic nu înțeleg ce anume s-a întâmplat cu ea. 

Recent, Alexandra Bodi a început să transmită pe TikTok tot felul de mesaje dure la adresa fostului său partener de viață, Ionuț Bodi.

Gospodina din Mureș i-a cerut acestuia împăcarea, mai târziu, dar nu a primit niciun răspuns din partea lui. De ceva timp, Alexandra Bodi este de negăsit. Deși obișnuia să umple TikTok-ul cu tot felul de postări, acum, aceasta a rămas fără contul său de pe rețeaua de socializare.

Oamenii s-au întrebat dacă nu cumva cineva i-a închis contul sau Alexandra a luat singură această decizie de a se retrage din social media.

Alexandra Bodi l-a umilit în fel și chip pe Ionuț

După ce și-a făcut fostul partener cu ou și cu oțet în social media, gospodina din Mureș a trecut la atac și le-a declarat fanilor săi că deja și-a găsit un iubit care este cu mult peste cel care i-a fost ei alături.

S-au iubit, s-au despărțit din cauza haterilor, s-au împăcat, dar într-un final au ajuns tot la separare. Alexandra și Ionuț Bodi nu mai au nimic unul cu altul, iar gospodina din Mureș nu ratează nicio ocazie să-i arate fostului său partener ce a pierdut, după ce s-a despărțit de ea.

Într-un video publicat pe contul său de TikTok, Alexandra Bodi a început să danseze alături de două prietene de-ale sale, firește, pe ritm de manele, încercând fiecare dintre ele să atragă atenția internauților. Dar nu asta a fost cireașa de pe tort, ci textul scris de Alexandra, care i se adresează direct lui Ionuț în care gospodina din Mureș îi mărturisește că are deja un alt iubit.

„Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu” a scris Alexandra Bodi, în dreptul clipului video postat.

Sursă foto: captură TikTok