Ce s-a ales de Tudorel Popa, la 8 ani după ce a devenit celebru la Românii au Talent de la Pro TV. Ce a făcut acum, în plină pandemie

Publicat: 30/03/2020 | 08:54

În urmă cu 8 ani, Tudorel Popa, cunoscut drept „omul bormașină” impresiona juriul de la Românii au talent. Timpul a trecut, iar acum, simpaticul personaj a pus umărul la treabă și și-a transformat micuța garsonieră în care locuiește într-un adevărat studio în care imită personaje și spune glume, toate acestea pentru a-i face pe oameni să stea cât mai mult în case, în plină pandemie de coronavirus. 

La 8 ani de când a devenit celebru la Pro TV, prin apariția la Românii au talent, Tudorel Popa face, în continuare, ce îi place cel mai mult.

„Omul bormașină” și-a transformat garsoniera din Tulcea într-u studio de înregistrare cu ajutorul lui Cătălin Măruță, iar acum, în plină pandemie de coronavirus, simpaticul personaj face tot ce poate pentru a-i distra pe oameni și pentru a-i determina să rămână în case, pentru siguranța lor și a celor dragi, informează libertatea.ro.

”Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru” a spus Tudorel Popa, pentru sursa citată.

Acum 8 ani, Tudorel Popa a venit la Românii au talent și a impresionat juriul cu abilitatea lui de a imita diverse persoane, dar și obiecte. Multă vreme după apariția lui de la tv i s-a spus „omul bormașină” și nimeni nu-i poate uita replica: „Să trecem la treabă”. Mai mult, fostul concurent a ajuns chiar și în finala marelui concurs de talente!