Ce s-a ales de Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, de anul trecut. În ce a investit premiul de 120.000 de euro

Publicat: 16/06/2021 | 11:06

Anul trecut, marele câștigător de la Românii au talent a fost Radu Palaniță, mecanicul auto care a impresionat juriul cu talentul său și cu vocea incredibilă. A câștigat marele premiu de 120.000 de euro și inclusiv anul acesta a revenit pe scena de la Pro TV, cu un act artistic.

Cu siguranță mulți sunt cei care s-au întrebat ce anume mai face acum Radu Palaniță și ce s-a ales de el, după ce a câștigat Românii au talent sezonul 10.

Ei bine, pe contul lui de Facebook, Radu Palaniță postează foarte des clipuri video în care cântă pentru fanii săi și chiar mai lansează, din când în când, câte o melodie, pesemne că muzica a rămas marea lui pasiune. În legătură cu marele premiu, Radu Palaniță a vorbit acum ceva timp în emisiunea lui Cătălin Măruță și a dezvăluit în ce anume a investit cei 120.000 de euro.

“În momentul de față merg din nou în paralel și cu muzica, încerc să și învăț cât pot în domeniul muzicii, dar și cu munca. Sunt tot mecanic. În primul rând, cea mai mare parte din premiu am investit-o în casa mea și o parte în muzică” a spus Radu Palaniță, la Pro TV.

Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul din București unde este angajat

Radu Palaniță are 41 de ani și este mecanic la un service aflat pe Bulevardul Basarabia din Capitală. El are o poveste de viață impresionantă, presărată cu greutăți… lucrează de la 14 ani și… după 27 de muncă, primește un salariu de 2.800 de lei. La acești bani se adaugă și bacșișul lăsat de clienții pe care îi face fericiți, astfel că, veniturile sale depășesc 3.000 de lei, au dezvăluit surse din anturajul său pentru impact.ro.