Ce s-a ales de Darius Belu, câștigătorului sezonului 7 Dansez pentru Tine, de pe Pro TV. A ajuns să muncească pe brânci la mai multe locuri de muncă

Publicat: 20/03/2020 | 10:23

Darius Belu a făcut furori în 2009, alături de partenera sa, Monica Irimia, jumătatea formației Cheeky Girls, pe durata sezonului 7 al show-ului Dansez pentru Tine. Cei doi au reușit să ajungă pînă în finală, iar pe parcurs, la duel, i-au eliminat fără drept de apel pe Gabriela, sora partenerei sale, și pe perechea acesteia.

VEZI AICI: CUM ARATĂ ACUM ȘI CE A AJUNS SĂ FACĂ PRIMUL CÂȘTIGĂTOR AL EMISIUNII DANSEZ PENTRU TINE, DE PE PRO TV. S-A REVĂZUT CU ANDRA DUPĂ 14 ANI ȘI A TRĂIT O MARE DRAMĂ. FOTO

Ulterior, Darius Belu a plecat la Londra cu cei 60.000 de euro pe care i-a câștigat, în speranța că-și va clădi un viitor. A ajuns șofer de taxi și chiar a participat la o emisiune asemănătoare cu cea de la Pro TV, în Anglia. Între timp, tânărul a renunțat la visul de a deveni dansator profesionist și s-a dedicat, în totalitate, muzicii.

Darius Belu, câștigătorul sezonului 7 Dansez pentru Tine, de pe Pro TV, a ajuns DJ

În prezent, pentru a-și câștiga existența, Darius Belu muncește pe brânci la mai multe cluburi de noapte, unde este DJ. Este foarte apreciat în branșă și este solicitat de multe localuri. Fostul câștigător de la Dansez pentru Tine, ediția 2009, adoră să mixeze și câștigă bani frumoși din această meserie, care, totuși, îi ocupă aproape toate nopțile. Mixează sub numele de DJ Beluu.

NU RATA: CUM ARATĂ ACUM CARMEN STEPAN, FEMEIA CARE A CÂȘTIGAT CU VICTOR SLAV ”DANSEZ PENTRU TINE” DE LA PRO TV! CE S-A ALES DE BANII CÂȘTIGAȚI

În Anglia, a dansat pentru o cauza nobila

Darius Belu a participat la o emisiune asemănătoare celei difuzate de Pro TV și în Anglia, unde a fost partenerul Andrianei Armodoru. Cei doi au concurat pentru un azil, unde erau îngrijite zeci de persoane cu boli incurabile. “Noi credem că este o idee foarte bună să combinăm dragostea noastră pentru dans și suportul pentru o cauză nobilă”, spunea, la momentul respectiv, partenera lui Darius Belu.

Un șofer de taxi se va transforma în Făt Frumos pentru o noapte, numai pentru a încerca să-și impresioneze prințesa și să ajungă până la inima juraților de la Dancing Strictly cu dansul său”, menționa un site din Anglia.