Ce s-a ales de Cristina Bălan, câştigătoarea de la Vocea României din 2015. Viaţa i s-a schimbat radical după ce s-a mutat „la ţară”

Publicat: 16/06/2020 | 14:19

Cristina Bălan, câștigătoarea de la Vocea României din 2015, s-a mutat la țară și duce o viață liniștită, alături de familia ei. Artista este căsătorită din 2012 cu Gabriel Bălan. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Toma și Matei, care suferă de sindromul Down.

Cristina Bălan s-a mutat la țară din 2017

În urmă cu 3 ani, Cristina Bălan a luat o decizie care i-a schimbat viața radical. Împreună cu soțul ei, Gabriel Bălan, s-a mutat la țară, mai exact în comuna Vidra, din județul Ilfov. Cei doi au luat această decizie mai mult de dragul copiilor pe care îi au, gemenii Toma și Matei, care suferă de sindromul Down. Artista a recunoscut însă că nu regretă absolut deloc faptul că a plecat din București.

”Nu m-aș mai întoarce în oraș, în aglomerație, în stres, în poluare decât legată! Aici e superb. Am aceleași activități la țară. Eu merg la sală la sat, adică trăiesc urban, dar trăiesc la țară. Plus că sunt foarte aproape de oraș, adică atunci când am nevoie de ceva, m-am urcat în mașină”, a dezvăluit Cristina Bălan.

Cristina și soțul ei și-au construit o casă în Vidra și au și curte în care plantează legume. În plus, au și o livadă și astfel copiii pot consuma fructe și legume bio. ”Ies pe ușă și mă duc și îmi iau un măr din pom. Ce ar fi atât de nasol să fii țăran? Sunt țărancă din punctul ăsta de vedere și sunt mândră de asta”, a mai spus artista.

Cristina a dezvăluit că părinții soțului său o ajută foarte mult în creșterea celor doi copii. Cântăreața s-a căsătorit cu Gabriel Bălan în 2012, iar un an mai târziu, pe 11 august 2013, a născut gemeni.

Cristina Bălan a câștigat Vocea României în 2015

Cristina Bălan a devenit cunoscută în 1999, când a început să cânte în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. Piesele celor doi au fost mult timp în topurile muzicale din România. Colaborarea a luat însă sfârșit după 10 ani, când Rareș Timiș a decis să părăsească formația. Acesta a fost înlocuit de Gabriel Bălan, cel care avea să-i devină și soț Cristinei.

După 3 ani, mai exact în 2012, trupa Impact s-a destrămat, pentru că atât Cristina Bălan, cât și Gabriel Bălan, voiau cariere solo. În același an, cei doi s-au și căsătorit. Un an mai târziu, Cristina a început un nou proiect muzical, în trupa ABCD, alături de care a reprezentat România la Eurovision. A rămas însă însărcinată între timp și a decis să se concentreze pe viața de familie.

Cum însă muzica a reprezentat marea ei pasiune încă de când era copil, Cristina Bălan nu a putut sta prea mult timp departe de scenă. Astfel, în 2015, s-a decis să participe la Vocea României. La audiții a întors toate cele 4 scaune cu piesa ”Down on my knees”. Cristina Bălan a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă și pe 16 decembrie 2015, publicul a desemnat-o drept marea câștigătoare a emisiunii.

Astfel, Cristina Bălan a obținut și un cec în valoare de 100.000 de euro, bani pe care i-a folosit, în mare parte, pentru a-și construi casa în care locuiește acum, în comuna Vidra, din Ilfov.