Ce s-a ales de componenții trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonul 4 al Românii au Talent, de pe Pro TV. Cum câștigă aceștia bani în 2020!

Publicat: 28/02/2020 | 14:57

Formația Brio Sonores s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinții Trei Ierarhi” de pe lângă Mănăstirea Zabriceni, inițial fiind un cor bisericesc.

Colectivul a avut o evoluție calmă până în anul 2013, când a început să abordeze genul pop-opera. De atunci a început să cunoască un mare succes, evoluând în orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale.

(NU RATA: ”FOTOMODELA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU I-A SPART DINȚII ÎNTR-UN SUPER-MARKET ACTUALEI IUBITE A EX-ULUI!)

Ulterior, au fost câștigătorii sezonului 4 al Românii au Talent, show difuzat de Pro TV. În prezent, trupa câștigă bani de la concertele unde ia parte. Spre exemplu, pe 5 aprilie 2020, la Palatul Național „Nicolae Sulac” vor susține o reprezentație alături de alte nume sonore.

În afara celor de la Brio Sonores, la eveniment vor mai lua parte Eugen Doga, Irina Rimes, Cornelia Ștefăneț, Vali Boghean, Constantin Moscovici, Ana Cernicova, Cristina Scarlat și Orchestra extinsă „Ethno Republic” condusă de Marcel Ștefăneț.

(VEZI ȘI: CELEBRUL ESTETICIAN AL VEDETELOR A FOST ACUZAT DE UCIDEREA UNEI PACIENTE, IAR ACUM A PRIMIT VERDICTUL)

Toții componenții Brio Sonores au studii muzicale. Ce au declarat după ce au câștigat sezonul 4 al Românii au Talent, de pe Pro TV

Muzica este și hobby, și lucru, și tot timpul, chiar și acasă cântăm. Inspirația vine de la cei mai buni interpreți de muzică academică din lume, ne inspirăm, dar în aceeași măsură vrem să nu plagiem, să creăm ceva nou. Deoarece activăm în incinta Teatrului de Operă, repetițiile le facem în teatru, condițiile fiind cât de cât decente, până vom ajunge să avem studioul propriu. Oficial nu suntem susținuti de nimeni, dar neoficial sunt niște oameni cu un suflet enorm care au grijă de noi când au posibilitate. Cântam în cafastrul Mănăstirii Horești în fiecare duminică, unde ne rugăm și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi.

Suntem toți foarte buni prieteni, doar așa reușim să mergem înainte și să ne înțelegem în orice moment”, au susținut cei de la Brio Sonores imediat după ce au câștigat Românii au Talent.