Ce s-a ales de câinii monstrului din Caracal! Imagini noi cu animalele care au îngrozit-o pe Alexandra Măceșanu: “Dincă le ținea în lanțuri”

Publicat: 26/01/2020 | 13:43

Daniela Popovici, proprietara adăpostului de animale de la Desa, a anunțat ce s-a ales de câinii monstrului din Caracal. Ea a publicat noi imagini cu animalele care au îngrozit-o pe Alexandra Măceșanu, potrivit stenogramei convorbirilor purtate cu cei de la 112.

Citește și: Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare cutremurătoare părinților Alexandrei Măceșanu: “Vă doriți să apară vie acasă”

Daniela Popovici, poze noi cu câinii luați din curtea luiGheorghe Dincă

Au trecut şase luni de când cei trei câini ai lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal sunt cazaţi într -un adăpost de câini din Desa, judeţul Dolj. Proprietara a făcut publice acum poze cu animalele care sunt foarte bine îngrijite.

“Cele doua cățelușe din fotografii erau legate cu cele două lanțuri, în curtea lui Gheorghe Dincă la Caracal. Cel de al treilea cățel, un mascul pe nume Jeak, a fost evaluat ca vârstă între 10-12 ani”, a postat Daniela Popovici, proprietara adăpostului de câini de la Desa.

Daniela Popovici, alături de doi dintre câinii pe care Gheorghe Dincă îi avea când a răpit-o pe Alexandra Măceșanu
Daniela Popovici, alături de doi dintre câinii pe care Gheorghe Dincă îi avea când a răpit-o pe Alexandra Măceșanu

În luna iulie, Daniela Popovici, proprietara adăpostului de la Desa a cerut, DIICOT Craiova să o lasă să preia animalele monstrului de la Caracal.

“În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bun[starea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. Conform informaţiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii. În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară.

Asociaţia «Măriuţa» a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate. Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autorităţile să vada mai clar legătura de netăgaduit dintre uciderea şi maltratarea de animale şi crimele faţă de oameni şi să ia măsuri urgente în cazurile de abuz fata de animale”, a anunţat atunci Daniela Popovici pe pagina de socializare.

În adăpostul de animale de la Desa se află şi 14 nutrii ce aparţin criminalului.