Ce ruşine! Cum a fost surprinsă Cristina Becali cu iubitul, în plină stradă. Cu cine se iubeşte fiica cea mică a lui Gigi Becali

Publicat: 14/06/2020 | 09:59

Cristina Becali, fiica finanțatorul echipe de fotbal FCSB, se bucură de o poveste de dragoste ca în filmele romantice. Aceasta are o relație cu un băiat, de care pare îndrăgostită până peste cap. Deși tânărul iubit nu vine din aceeași clasă socială cu mezina familiei Becali, acest lucru nu o interesează.

Când vine vorba despre dragoste, Cristina Becali, fiica latifundiarului din Pipera, pare că nu ține cont de nimic, nici de gura lumii, nici de statut sau clasele sociale. Tânăra are o relație cu un băiat, care nu a fost crescut în stilul opulent al familiei Becali, însă acest lucru nu pare să o intereseze. Când este vorba despre sentimente sincere, restul lucrurilor devin neimportante. (CITEȘTE ȘI: MEZINA LUI GIGI BECALI A IEȘIT LA CUMPĂRĂTURI CU 120.000 € “LA PURTĂTOR”, DAR A UITAT DE…)

Recent, Cristina Becali și iubitul ei au fost surprinși în timpul unei întâlniri romantice. După cum se vede și în imaginile din galeria foto, tânăra și iubitul ei s-au bucurat de o zi cu soare și au ieșit la plimbare. Potrivit SpyNews.ro, cei doi au mers într-o zonă bună din Capitală, la un restaurant, acolo unde au luat masa, în timp ce au avut tot felul de discuții și gesturi tandre.

După ce au terminat de mâncat și s-au delectat cu o băutură răcoritoare, tinerii au decis să schimbe locația, așa că fiecare s-a îmbarcat în mașina proprie, Cristina în bolidul de lux, iar iubitul ei, în autoturismul său și au plecat către noua destinație.

Cristina Becali, plimbare romantică prin parc

După câteva minute de mers cu mașina, cei doi au oprit într-o parcare, din zona de nord a Capitalei și după câteva gesturi tandre, au pornit spre un parc din apropiere, unde au avut parte de o plimbare romantică. (VEZI ȘI: SOȚIA ȘI FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, INCURSIUNE-FULGER ÎN PIAȚĂ. CU MĂȘTILE PE FAȚĂ ȘI MAȘINA TRASĂ LA BORDURĂ, AU…)

Îmbrăcați lejer și ascunși sub ochelarii de soare, tinerii îndrăgostiți sau bucurat de momente tandre, și-au oferit sărutări și mici gesturi de atenție. S-au comportat exact ca niște adolescenți la prima întâlnire.

La plecare, cei doi îndrăgostiți au schimbat strategia și deși veniseră cu mașini separate, au urcat ambii în bolidul de lux al Cristine și au plecat spre o nouă destinație. Mașina tânărului rămânând în parcarea din apropierea parcului.