Ce reacții stupefiante avea fata Clejanilor la party-urile unde se consumau substanțe: „Uneori halucina, înjura în public” + „Nu e singura din familie care consumă”

Publicat: 03/08/2020 | 23:51

În luna mai a acestui an, Viorica și Ioniță din Clejani treceau printr-o mare încercare. Fiica lor, cea pe care au apărat-o mereu în spațiul public și despre care au avut, constant, numai cuvinte de laudă…provoca un accident ușor în Capitală. În urma testării cu drugtest a ieșit la iveală, la momentul respectiv, faptul că Marga consumase substanțe interzise. Cu toate acestea, părinții celebri ai brunetei au continuat să nege situația, până când rezultatele INML le-au spus, negru pe alb, că Margherita era drogată în momentul producerii accidentului.

Ei bine…după rușinea trăită în urmă cu doar 2 luni, familia Clejanilor îndură un alt coșmar: potrivit rezultatelor INML, în noaptea producerii accidentului, Margherita consumase un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD. Pusă în fața faptului împlinit, ex-artista de la Clejani a fost nevoită să recunoască în fața oamenilor legii și, potrivit surselor din presă, aceasta ar fi dispusă chiar să se interneze la dezintoxicare, pentru a fenta închisoarea.

Margherita se făcea de râs la petreceri, după ce se droga

NU RATA – CUTREMUR ÎN FAMILIA CLEJANILOR! MARGHERITA, OBLIGATĂ SĂ SE INTERNEZE LA DEZINTOXICARE, PENTRU A SCĂPA DE PUȘCĂRIE

Margherita se făcea de râs la petreceri, din cauza drogurilor

Dar asta nu e tot și nici nu este prima abatere de acest gen a Margăi…Potrivit surselor D.A.S. categoria A, Margherita din Clejani făcea un adevărat spectacol la petrecerile și evenimentele la care era prezentă. Una dintre bunele prietene din anturajul brunetei ne-a oferit declarații exclusive și ne-a povestit, cu lux de amănunte, faptul că Marga apărea deseori drogată la astfel de reuniuni și avea un comportament de-a dreptul halucinant.

Mai mult, prietena Margheritei a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că este de părere că părinții săi au știut întotdeauna faptul că Marga se droghează, însă au mușamalizat totul în spațiul public, de teamă să nu le fie  stricată imaginea.

De parcă nu ar fi fost suficient, sursa noastră ne-a mai povestit că Margherita a început să aibă un comportament halucinant odată cu întoarcerea din America. 

„Am fost la multe petreceri cu Marga. Ideea este simplă, ea s-a schimbat mult după perioada petrecută în America. La întoarcerea în țară le spunea tuturor că ea nu mai suportă România, că viața ei e acolo și că ea este vedetă de Hollywood, că nu-i ajunge nimeni la nas aici și nici nu ar trebui cineva vreodată să se ia de ea sau de calitățile ei muzicale.

CITEȘTE ȘI – VIORICA DE LA CLEJANI TUNĂ ȘI FULGERĂ, DUPĂ CE S-A DEMONSTRAT CĂ MARGHERITA A CONDUS DROGATĂ. MESAJUL CONTROVERSAT AL CÂNTĂREȚEI

Eu cred că părinții ei știau că se droghează sau cel puțin Viorica. Nu ai cum să nu-ți vezi copilul venind acasă în asemenea stări. Ea de multe ori venea deja drogată la evenimente, petreceri și nu cred că alegea să consume ceva ușor. Uneori halucina, atunci când încă mai cânta o lua pe arătură, începea să cânte tot felul de melodii fără niciun rost, spunea că ea în manele nu se mai regăsește, că nu are față să cânte ea așa ceva, îi trebuie ceva mai sofisticat. Nu știu dacă acest consum de stupefiante s-a accentuat odată cu perioada în care a stat în America, dar cert este că s-a schimbat mult de atunci.

Margherita se făcea de râs la petreceri, după ce se droga

Face lucruri rușinoase, înjură în public, arată m***, se imbracă extrem de indecent, parcă nu-i mai pasă de imaginea ei și parcă e o altă persoană atunci când se droghează” a spus prietena din anturajul Margheritei din Clejani, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

MERGI LA – MARGHERITA DE LA CLEJANI NU SE DEZMINTE. FATA LUI IONIȚĂ ȘI A VIORICĂI, DANS LASCIV LA BARĂ. VIDEO

„Nu este singura din familie care se droghează!”

Sursa noastră ne-a mai mărturisit că Margherita din Clejani nu este singura din familia sa care se droghează. Inclusiv fratele ei, Fulgy, a avut numeroase intervenții în direct în care comportamentul său nu era cel mai decent și nici lucrurile pe care le spunea nu păreau a fi…de pe planeta noastră.

„Nu este singura din familia ei care se droghează…Oamenii care se uită la televizor cu siguranță l-au văzut de multe ori și pe fratele ei, Fulgy, aberând pe diverse subiecte. Era întrebat una, răspundea alta” a conchis prietena Margheritei, pentru CANCAN.RO.