Ce reacție a avut Poliția Locală Craiova după ce o femeie și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din oraș

Publicat: 29/04/2021 | 10:28

O femeie din Craiova care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova s-a trezit cu Poliția Locală la ușa casei unde locuiește. Aceștii au informat-o că va fi amendată cu 2.000 de lei și i-au adus șideșeurile înapoi. Totul s-a întâmplat miercuri, 21 aprilie.

Reprezentanții Poliției Locale au pus tot gunoiul aruncat de femeie într-o roabă. După ce au strâns mizeria, agenții s-au prezentat la locuința femeii. Totul a fost filmat și distribuit pe canalul YouTube, dar și pe site-ul instituției.

Dumneavoastră, aseară, ați pierdut gunoiul. Noi am fost nevoiți să-l căutăm și v-am adus bunurile înapoi. Sunt ale dumneavoastră și așa trebuie”, i-au transmis polițiștii femeii.

Poliția Locală Craiova a informat-o pe femeie că va fi amendată cu 2.000 de lei

Foarte deranjată de situație, femeia a susținut că nu ea a aruncat gunoiul în intersecție. Degaba! Agenții au lăsat deșeurile în curte și au informat-o pe proprietara “bunurilor” că va fi sancționată cu 2.000 de lei.

V-ați pierdut gunoiul aseară, vi l-am adus înapoi. Umează să fiți sancționată cu 2.000 de lei și urmează să fie făcute și alte controale pe această linie cu alte instituții”, au transmis polițiștii.

Totul a fost făcut public pe Youtube, dar și pe site-ul Poliției Locale. “Iovan Stela, de 42 de ani, a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat astăzi la domiciliul acesteia pentru a o ajuta să-și recupereze cât mai repede bunurile pierdute, în aceeași stare în care au fost aruncate pe domeniul public. În plus, doamna Iovan Stela a mai primit un cadou – o amendă în valoare de 2000 de lei, potrivit reglementărilor în vigoare, conform Primăriei Craiova”, au notat oamenii legii.

Pe parcursul zilei de joi, de Ziua Pământului, au fost efectuate mai multe acțiuni de salubrizare în zonele de periferie ale municipiului de către angajații SC Salubritate SRL, dar și de către angajați ai mai multor instituții publice din Craiova”, au adăugat agenții.