Ce reacție a avut Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după vestea că acesta s-a despărțit de Lidia Buble

Publicat: 05/06/2020 | 09:10

Ruptura sentimentală dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este un subiect ”fierbinte” în lumea mondenă autohtonă, iar internauții se lansează în tot felul de comentarii și presupuneri legate la viitorul celor doi.

Totul a pornit după ce Răzvan Simion a fost văzut în compania unei roșcate, iar de aici și până la concluzia că ”paradisul” de odinioară s-a transformat în cu totul altceva nu a mai fost decât un pas. Foarte mulți dintre cei care sunt atenți la detalii au obsevat că există o atmosferă ceva mai ”rece” între Lidia și Răzvan, după ce au apărut respectivele imagini, chiar dacă niciunul dintre ei nu a oferit un răspuns tranșant.

Într-un astfel de context, așa cum se întâmplă de foarte multe ori, paginile de socializare ale vedetelor sunt luat cu asalt de curioși, iar unii privesc și în trecut, întrebându-se cum reacționează, spre exemplu, Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan. Ei bine, vestea că Lidia și partenerul de viață trec printr-o perioadă dificilă a lăsat-o complet indiferentă pe Diana, aceasta luând decizia de a nu comenta pe marginea subiectului și de a nu posta nimic care să dea naștere unor speculații suplimentare. Răzvan și Diana s-au despărțit în anul 2015, după ce acesta a cunoscut-o pe Lidia Buble.

“Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (n.red. –  Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, a explicat Răzvan Simion, la vremea respectivă, potrivit unica.ro. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE RĂZVAN SIMION A FOST VĂZUT CU ALTA. DOVADA CĂ S-AR FI DESPĂRŢIT DE PREZENTATORUL ANTENA 1: „LĂSAŢI-MI VIAŢA…”)

Lidia Buble, reacție acidă în mediul online: ”N-o să dau apă la moară…”

Sătulă până peste cap de toate comentariile și speculațiile care se fac în legătură cu relația dintre ea și Răzvan Simion, Lidia Buble s-a enervat și a avut o reacție acidă.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble pe rețelele de socializare, însă fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion. Acesta, deși au fost multă vreme împreună, nu i-a cunscut familia Lidiei Buble. Artista a vorbit deschis despre acest lucru și a menționat că iubitul ei va merge să-i cunoască părinții numai după ce o va cere de soție.

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Lidia Buble cu mai mult timp în urmă. (VEZI ȘI AICI: LIDIA BUBLE SUFERĂ ENORM DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. MESAJELE TRISTE POSTATE LA MIEZUL NOPȚII: “DĂ, DOAMNE…”)