Ce probleme de sănătate a avut Sânziana Buruiană, în cea de-a doua sarcină: „Am avut o lună…”

Publicat: 20/06/2020 | 14:31

Mult a fost, puțin a rămas! Sânziana Buruiană urmează să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii, mai ales că bebelușul pe care îl poartă în pântece este tot o fetiță, așa cum își dorea fiica ei, Iza. Cum nicio graviduță nu este privată de anumite probleme în sarcină, Sânzi a experimentat și ea situații de genul acesta. 

Fericită până la cer și înapoi, Sânziana Buruiană a povestit, recent, cum se simte în cea de-a doua sarcină. Blondina a declarat la Antena Stars că a avut o lună mai grea, plină de grețuri și pofte, însă acum se simte cum nu se poate mai bine și nu mai are nicio problemă.

NU RATA – SÂNZIANA BURUIANĂ TRĂIEȘTE DIN NOU MIRACOLUL SARCINII. „M-AM GÂNDIT CĂ DUMNEZEU POATE ÎMI TRIMITE ÎNAPOI PE…”

Mai mult, Sânziana Buruiană a mărturisit că fiica ei, Iza, este extrem de încântată de faptul că va avea o parteneră de joacă. Vedeta a mai punctat faptul că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit să aibă un copil, însă nici planurile lui Dumnezeu de a deveni din nou părinți nu prea i-au speriat și nici nu i-au supărat!

„Sunt foarte emoționată, abia aștept să o văd, să văd dacă seamănă cu surioara ei. Iza e cea mai încântată, ea își dorește și sora și frate, așa că pentru ea o să fie o bucurie, mai ales că își dorește să aibă o parteneră de joacă. Și tati e emoționat acum cu două fete. Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți, așa aveam în plan. Deși soțul meu mereu a zis că nu este bine să o lăsăm singură. Cred că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru noi.

„Am fost la ecografie, am sperat că o să o văd, să-mi dau seama cu cine seamănă, dar nu a vrut deloc să se arate, stătea numai cu mânuțele pe față. Dar o să mă mai duc luna viitoare când intru în trimestru trei de sarcină și poate atunci o să reușesc să o văd” a spus Sânziana Buruiană.

CITEȘTE ȘI – SÂNZIANA BURUIANĂ A DEZVĂLUIT SEXUL BEBELUȘULUI ÎNTR-UN MOD EMOȚIONANT! DETALIUL INTIM DE LA CARE NU POȚI SĂ ÎȚI IEI PRIVIREA

Ce nume a ales Sânzi, pentru fetița ei

Vedeta a mai povestit că încă nu s-a gândit la un nume pentru micuță și cel mai probabil va fi influențată de modul în care arată aceasta, căci îi va da inspirația necesară pentru a face cea mai bună alegere.

„Nu ales încă un nume, dar abia aștept să o văd și pe ea aranjată, cu rochițe, le-am păstrat pe toate. Acum este o sarcină ușoară, am avut cam o lună de greață și de pofte, dar acum sunt exact ca înainte”, a mai spus Sânzi.