Ce probleme au fost la filmările hitului lansat de Loredana Groza, în colaborare cu zece maneliști consacrați

Publicat: 04/05/2021 | 15:28

Este hitul momentului, dar puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confrutat regizorul la filmările melodiei lansate de Loredana Groza și zece maneliști celebri. Alex Ceaușu a făcut dezvăluiri de ultimă oră.

Ultima melodie lansată de Loredana Groza, în colaborare cu zece maneliști consacrați, a stârnit un val de controverse. Totodată, piesa a făcut furori și a ajuns pe primul loc în Trendingul românesc și pe locul 8 în lume.

Considerată hitul momentului, melodia ”Fericire! Bună dimineața” a avut parte și de un videoclip spectaculos, însă puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat regizorul la filmări. Alex Ceaușu stabilise dinainte niște detalii cu Costi Ioniță. Unul dintre ele avea legătură cu vestimentația celor zece maneliști care apar în clip alături de Loredana Groza. Toți trebuiau să fie îmbrăcați în alb. (VEZI ȘI: MIHAI BENDEAC A CERUT-O DE SOȚIE PE LOREDANA GROZA ÎN PUBLIC: “TREBUIE SĂ-MI ANUNȚ FAMILIA”! RĂSPUNSUL CÂNTĂREȚEI FACE FURORI | FOTO)

Doar că… unii dintre maneliști nu au respectat codul vestimentar. Alex Ceaușu a fost nevoit să apeleze imediat la un designer, pentru a remedia problema și a începe filmările în ziua stabilită.

”M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Ce să mai, nu puteam rata ora de filmare stabilită deja, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. Pe acela l-a pufnit râsul şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt!”, a declarat Alex Ceaușu pentru playtech.ro.

”Jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova”

Singurii care au venit îmbrăcați în alb, la patru ace, așa cum se stabilise de la bun început, au fost Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova. Cei trei maneliști au avut parte de toată admirația regizorului. (CITEȘTE ȘI: DE CE A LIPSIT ADI MINUNE DIN HITUL MOMENTULUI. LOREDANA GROZA A CÂNTAT ALĂTURI DE 10 MANELIȘTI CONSACRAȚI)

”Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb voi spune doar atât: jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă”, a mai spus regizorul.