Ce probe noi au găsit procurorii în cazul președintelui T.A.T.A. Legea e necruțătoare: 12 ani de închisoare!

Publicat: 04/12/2019 | 23:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat noi detalii exclusive din dosarul președintelui Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), Bogdan Drăghici, arestat după ce și-ar fi violat fiica vitregă, încă de pe vremea când aceasta avea 10 ani. Față de încadrarea inițială a faptelor, situația șefului T.A.T.A. s-ar fi agravat considerabil, iar pedeapsa pe care o riscă ar fi mult mai mare. (VEZI ȘI: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…”)

Deşi, iniţial, anchetatorii au cerut arestarea sa preventivă pentru corupere sexuală a minorilor, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat că, în acest moment, Bogdan Drăghici este cercetat şi pentru o faptă de viol în formă continuată.

Încadrarea inițială

Surse judiciare au explicat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că efectuarea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în art. 220 din Noul Cod Penal, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, precum și determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la doi la şapte ani și interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când minorul este rudă în linie directă, frate sau soră sau când minorul se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului.

Aceasta era încadrarea iniţială, de la momentul reţinerii şi arestării lui Bogdan Drăghici.  (CITEȘTE AICI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

Noua încadrare. Ce spune legea

Apar noi și noi detalii șocante în cazul președintelui T.A.T.A., Bogdan Drăghici

Acum, însă, după obţinerea de noi probe, anchetatorii îl acuză pe președintele T.A.T.A. şi de o faptă de viol în formă continuată. Potrivit surselor citate, această faptă se pedepseşte conform Codului Penal cu pedepse cuprinse între 5 şi 12 ani de închisoare.

Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi atunci când victima se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului sau când victima este rudă în linie directă, frate sau soră, explică sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Sunt așteptate noi probe incriminatoare

Aceleaşi surse mai spun că ancheta în cazul lui Drăghici scoate la iveală noi şi noi detalii şocante. Mai precis, anchetatorii aşteaptă, în acest moment, noi probe tehnice care ar putea dezvălui şi alte posbile fapte îngrozitoare comise de Bogdan Drăghici.

Anchetatorii au aflat, recent, că șeful T.A.T.A. ar fi avut o atitudine total nepotrivită și faţă de fetiţa unui bărbat care îi solicitase ajutorul profesional, în obținerea custodiei copilei. După arestarea lui Bogdan Drăghici au fost audiați mama vitregă a minorei, dar şi tatăl acesteia, A.S. Procurorii au arătat, potrivit unor surse judiciare, că micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan Drăghici și fiicele sale, acesta ar fi avut un comportament nepotrivit şi că „nu mai vrea să aibă de-a face cu el”. (NU RATA: FIICA VITREGĂ L-A DENUNȚAT PE PREȘEDINTELE ”T.A.T.A.”: ”MI-A SPUS CĂ NU INTRĂ ȘI EU SIMȚEAM CHESTIA AIA ȘI MĂ DUREA! (…) ERAM ȘOCATĂ!”)

N-au crezut-o pe fetița lor…

„La momentul respectiv, au arătat cei doi martori, aveau o relaţie foarte apropiată cu inculpatul, care avea o imagine bună în societate, astfel că poveştile minorei păreau exagerate, în sensul că o persoană pe care o cunoşteau de atâta timp şi cu o asemenea reputaţie nu putea să facă acele lucruri ”, notează anchetatorii.

Martorii au relatat că micuţa le-a povestit acasă cum, în acea excursie, Drăghici era în duş şi a chemat-o să îi ducă prosopul.

„…în piscină inculpatul ar fi încercat să îi bage mâna pe sub sutien, iar în una din serile pe care le-a petrecut acolo, minora dormea în acelaşi pat cu (…) şi (…), iar inculpatul a venit noaptea, a trezit-o, şi a vrut să o ia în cameră cu el, motivând că era prea aglomerat acolo, în condiţiile în care aşa-zisa aglomeraţie putea fi rezolvată prin luarea uneia dintre fiicele inculpatului, şi nu a fiicei prietenilor săi”, au mai consemnat anchetatorii.

”Am crezut că fetița mea minte, dar când cazul a luat amploare mi-am dat seama că era adevărat ce spusese”, ar fi arătat tatăl fetei, potrivit surselor judiciare. Acesta a recunoscut, de altfel, în faţa anchetatorilor că declaraţia dată iniţial la Secţia 24 de Poliţie din Capitală nu a reprezentat adevărul şi că regretă relatările de atunci. (CITEȘTE AICI: ANCHETATORII S-AU ÎNGROZIT CÂND AU ASCULTAT-O PE COPILA ABUZATĂ DE PREȘEDINTELE T.A.T.A.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)