Ce previziuni înfricoșătoare a făcut Nostradamus pentru 2021. Foamete, furtuni solare, asteroizi, cutremure și cipuri în creier

Publicat: 31/12/2020 | 19:43

Înspăimântătoare sunt previziunile lui Nostradamus pentru anul 2021, de parcă precedentul ar fi fost ”cumințel” și nu ne-ar fi izbit cu o pandemie care a luat aproape două milioane de vieți. Dar ce spune vestitul Nostradamus? Cipuri în creiere, dar și ce se va întâmpla cu omenirea după COVID-19. CANCAN.RO are detaliile.

Previziunile lui Nostradamus au îngrijorat generații întregi, mai ales că o bună parte dintre ele s-au dovedit adevărate. Nici pentru 2021 „veștile” nu sunt prea încurajatoare. Celebrul „profet” francez al secolului al XVI-lea este cel care a „văzut”, între altele, Revoluția de la 1789, cele două războaie mondiale, asasinarea președintelui american J.F. Kennedy ori atacurile de la 11 septembrie 2001.

Ce previziuni înfricoșătoare a făcut Nostradamus pentru 2021. Foamete, furtuni solare, asteroizi, cutremure și cipuri în creier

Anul 2021 se anunță, în viziunea celui mai cunoscut astrolog din lume, drept unul marcat de foamete, cutremure devastatoare, dar și furtuni solare. Iar una dintre previziuni ar vorbi nici mai mult, nici mai puțin decât despre implantarea cipurilor în creiere. CANCAN.RO vă prezintă, în detaliu, înfricoșătoarele profeții ale lui Michel de Nôtre-Dame pentru 2021.

„Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând? / Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei”, menționează el într-unul din catrenele sale. Acesta se poate referi la impactul unui meteorit asupra Pământului. NASA nu confirmă, dar nici nu infirmă aceste presupuneri, deși asigură că „niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani”. Până în prezent cel mai periculos asteroid este 2009FD, dar are mai puțin de 0,2% șanse să ne lovească planeta în anul 2185. (CITEȘTE ȘI: PREVIZIUNILE TERIFIANTE ALE LUI NOSTRADAMUS PENTRU 2018: ”LIDERUL BISERICII CATOLICE VA FI UCIS, IAR UN CUTREMUR PUTERNIC VA LOVI…”)

Cipuri în creierul soldaților?!

Celor care împărtășesc teoria conform căreia vaccinul va servi la implantarea unui cip cu ajutorul căruia putem fi monitorizați au ca suport această frază: „Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier”. Se acreditează ideea că un cip va fi implantat în creierul soldaților, deși este un mesaj greu de descifrat. Este un text cu multiple interpretări. Există cei care susțin că se poate referi la o apocalipsă și care susțin că poate prezice și un simplu deces important. De asemenea, unii consideră că s-ar putea referi la COVID-19 în sine sau la orice dezastru natural.

Ce previziuni înfricoșătoare a făcut Nostradamus pentru 2021. Foamete, furtuni solare, asteroizi, cutremure și cipuri în creier

COVID-19 a creat o criză economică majoră care pentru mulți va fi dificil de depășit. Prin urmare, nu este dificil să credem această predicție a lui Nostradamus, în care sosirea unei foamete mondiale poate fi interpretată, deși se poate referi și la un război sau la orice altă mare criză. Predicția este următoarea: „După o mare angoasă pentru omenire, se pregătește una mai mare. Marele motor reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foame, oțel și ciumă ”. (NU RATA: CE A PROFEȚIT FAIMOSUL NOSTRADAMUS PENTRU 2019)

Astrologul prezice, de asemenea, o furtună solară, inclusiv schimbări climatice care fac deja ravagii pe Pământ cu topirea gheții de la poli: „Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”. „Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”, este o altă scriere a sa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.