Ce prevede Carmen Harra că se va întâmpla în cursul acestui an! ”Întreaga lume va fi zguduită de…”

Publicat: 21/03/2020 | 20:33

Carmen Harra, celebrul parapsiholog, vine cu noi previziuni în ceea ce privește cursul anului 2020. Medicul spune că la sfârșitul anului ne vom confrunta cu o mare criză economică. De asemenea, România va fi zguduită pe plan politic și vor avea loc evenimente asemănătoare celor de la Revoluția din 1989.

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2020 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2020 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai mărturisit clarvăzătoarea.

Prezicătoarea anunță un final de an dezastruos din punct de vedere economic.

CITEȘTE ȘI: Chiar și-n plină pandemie “Fetele”-s la datorie!

Carmena șocat întreaga lume când a prezis moartea Regelui Mihai I. Acum, celebra prevăzătoare continuă seria dezvăluirilor  care ar putea cutremura omenirea. Într-o intervenție la un post de televiziune, Carmen Harra a spus că în anul 2020 vom avea parte de pierderi dureroase.

Mare criză economică în 2020

 „Anul 2020 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2020 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra.

CITEȘTE ȘI: Bilanț dramatic în lume! Italia a înregistrat astăzi 793 de decese, iar Spania…

Carmen Harra, pe numele real – Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie si deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebritati şi evenimente şi sustine că poate vorbi cu spiritele.