Ce premii a câștigat, de fapt, Vlăduța Lupău înainte să devină regina muzicii populare pe Youtube

Publicat: 25/02/2020 | 10:28

Acum este regina muzicii populare pe Youtube și este cum nu se poate mai apreciată de toți fanii ei. Câștigă bani cât să-și asigure traiul pentru toată viața și este serioasă tot timpul, atunci când vine vorba de munca ei. Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, a devenit în urmă cu ceva timp un adevărat fenomen al muzicii și a urcat pe un piedestal de pe care îi este tare greu să mai coboare. 

Vlăduța Lupău încinge atmosfera ori de câte ori ajunge la vreun eveniment sau își încâtă fanii cu muzica ei, pe Youtube. Cântăreața face vizualizări pe bandă rulantă și se poate lăuda cu câteva melodii care au ajuns imediat la inimile ascultătorilor săi.

Cu toate acestea, sunt lucruri despre Vlăduța Lupău pe care nu le știu foarte mulți oameni. Cum ar fi, de exemplu, faptul că artista se poate lăuda cu o colecție impresionantă de premii pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale. Iată care sunt acestea:

La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”. Cântăreața s-a cununat civil în toamna anului trecut cu fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus, iar nunta celor doi este programată în luna aprilie a acestui an, după cum chiar ei au anunțat, pe pagina lor de Instagram.

Despre Vlăduța Lupău, cancan.ro v-a spus, în exclusivitate, că ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu saxofonistul Armin Nicoară. După ce a fost contactată pentru a spune care este adevărul despre acest lucru, Vlăduța a fost extrem de tranșantă în declarații și nu s-a ferit să-l facă praf pe fostul ei coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău.

Pe de altă parte, Armin Nicoară a vorbit extrem de frumos despre Vlăduța și ne-a declarat că înainte ca aceasta să vină la unul dintre evenimentele sale, nici măcar nu știa cine este.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. 

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”,a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole.

I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot.

A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”,ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.