Ce pofte de graviduță are Gabriela Prisăcariu. Viitoarea mămică le-a arătat fanilor cum arată prânzul ei

Publicat: 05/04/2021 | 18:05

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 16 săptămâni, iar simptomele de graviduță și-au făcut apariția. Logodnica lui Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor poftele pe care le are.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Logodnica prezentatorului TV este însărcinată în luna a patra, iar poftele de graviduță sunt la ordinea zilei. Burtica crește ușor-ușor, iar Gabriela Prisăcariu a pus două kilograme.

Vedeta a mărturisit că ar mânca încontinuu și este extrem de pofticioasă. Iar, astăzi, de exemplu Gabriela a avut poftă de salată cu roșii, castraveți și ceapă. Iar în dreptul prânzului, viitoarea mămică a scris și un mesaj haios.

”Bine că nu îmi cere caviar…”, a scris Gabriela.

sursa FOTO: Instagram

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.