Ce pofte de graviduță are Gabriela Prisăcariu în a șaptea lună de sarcină: ”Nimeni nu se miră de ce comanzi”

Publicat: 24/06/2021 | 16:34

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în luna a șaptea și ât de curând își va putea ține la piept băiețelul. Soția lui Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor cu ce pofte se confruntă pe ultima sută de metri cu sarcina.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Logodnica prezentatorului TV este însărcinată în luna a șaptea, iar poftele de graviduță sunt la ordinea zilei. Burtica crește ușor-ușor, iar Gabriela Prisăcariu poftește la anumite bucate în această perioadă specială din viața ei.

De când este însărcinat, vedeta a mărturisit că ar mânca încontinuu și este extrem de pofticioasă. Aflată într-un restaurant, soția lui Dani Oțil s-a răsfățat cu mai multe feluri de mâncare și le-a dezvăluit fanilor ce pofte culinare are. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU ȘI-A SCHIMBAT BULETINUL. VIITOAREA MĂMICĂ A DEVENIT ”DOAMNA OȚIL” ȘI-N ACTE)

”Ce bine e atunci când ești însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prăjiți, brânză cu mămăligă și smântână și omletă cu carne de la garniță”, a spus ea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, pofte de graviduță în luna a 7-a de sarcină (sursa FOTO: Instagram)

Se gândesc deja la al doilea copil

În luna august, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiat! Însă… cei doi se gândesc deja și la al doilea copil. Potrivit blondinei, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un bebeluș însă lasă acest lucru în seama divinității. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE DANI OȚIL ȘI GABRIELA PRISĂCARIU AU LIPSIT DE LA NUNTA ROXANEI IONESCU CU TINU VIDAICU)

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.