Ce planuri au Viorica și Ioniță de la Clejani vara aceasta: „Ne bucurăm că…”

Publicat: 19/06/2021 | 11:05

Deși trec printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional, având în vedere că Fulgy se află încă în arest, Viorica și Ioniță de la Clejani sunt hotărâți să nu lase situația fiului lor să le afecteze cariera profesională.

Motivul este cel mai probabil unul financiar. Până la 1 iunie nunțile și botezurile nu s-au ținut, drept urmare acum artiștii sunt dispuși să dea totul pentru a recupera banii pierduți.

Citește și: Unde a „dispărut”, de fapt, Fulgy + George Burcea, tătic a treia oară?

„Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru Playtech.ro.

Ioniță, terorizat de criticile aduse familiei sale

Pentru că și-a pierdut controlul după ce lumea a început să îi critice, după ce Fulgy a ajuns în doar două săptămâni de la condusul sub influența drogurilor la închisoare, Ioniță a distrus interfonul din fața casei sale pentru a se asigura că nu va mai putea sa îl deranjeze nimeni.

„Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi.

Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați.

Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Nu rata: Viorica și Ioniță de la Clejani divorțează din cauza problemelor cu Fulgy? Ce i-a dat de gol