Ce planuri are Ionuț Belei cu banii câștigați la Chefi la cuțite: „Doresc și tind să aduc…”

Publicat: 17/12/2020 | 08:04

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 de la Chefi la cuțite, a plecat acasă cu 30.000 de euro, dezvăluind totodată ce vrea să facă cu premiul de 30.000 de euro.

Tânărul a fost invitat la Antena 1, unde a vorbit despre ce a însemnat pentru el întreaga experiență, dar și despre planurile de viitor. Ionuț a dezvăluit și ce va face cu banii câștigați.

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, spus Ionuț, la Xtra Night Show.

Cine este Ionuț Belei

Câștigătorul de la ”Chefi la cuțite” a impresionat prin preparatele sale, da și cu povestea de viață. La doar 19 ani, tânărul și-a încercat norocul în construcții, însă a ajuns într-o bucătărie din Germania. Începând de atunci, Ionuț a știut că și-a găsit pasiunea.

Deși are o diplomă de electrician, Ionuț Belei a ales bucătăria din întâmplare în urmă cu 7 ani, iar mai apoi a ajuns să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin.