Ce pensie va avea Teo Trandafir după salariile mari de la Pro TV și Kanal D!? Statul o va răsplăti pe măsură

Publicat: 06/03/2020 | 21:23

După o carieră de 26 de ani în televiziune, Teo Trandafir va fi răsplătită corespunzător de statul român. Conform surselor din presă, vedeta a avut și încă are un salariu destul de mare pentru emisiunea pe care le moderează. Drept pentru care și pensia trebuie să fie pe măsură.

În prezent Teo Trandafir este moderatoarea emisiunii ”Teo Show”, pe care aceasta o prezintă din anul 2013. Vedeta a făcut însă istorie în televiziune datorită show-urilor sale de la Pro TV, cele care, totodată, au și consacrat-o.

De-a lungul timpului s-a zvonit că prezentatoarea câștigă lunar aproximativ 20.000 de euro, potrivit bugetul.ro. Teo Trandafir a dezmințit însă aceste zvonuri, spunând că presa a exagerat.

Cert este că adevărul se află undeva la mijloc. Ținând cont de notorietatea pe care o are în Media, vedeta sigur nu se poate plânge de un salariu mic. La fel ca Dan Negru și Cătălin Măruță, Teo Trandafir este o emblemă a televiziunii românești. Motiv pentru care și pensia sa este vehiculată undeva la 2000 de euro pe lună.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv

Teo Trandafir a realizat mai multe emisiuni de televiziune, cum ar fi: Bună Dimineața România alături de Mircea Badea. Ce doi au mai colaborat odată în 1997, pentru Antena 1.  În aceeași perioadă realizează alături de Mircea Badea o emisiune de weekend numită ”Teo & Mircea Show”.

În 2001 Teo merge la Pro TV unde realizează de-a lungul anilor mai multe emisiuni. Printre acestea se află și celebra emisiune ”Teo”. Activitatea de la Pro TV a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din România.

În 2006 părăsește postul Pro TV,  pentru postul de televiziune Romantica. Aici, Teo a devenit director și realizator al propriului show.

În 2007 și-a încheiat colaborarea cu Romantica și a plecat la  postul de televiziune Prima TV. Aici a realizat emisiunea de scurtă durată ”Teo Live Show” în anul 2008.  În 2009 a realizat emisiunea Teo Show. Emisiunea a fost produsă de Local Tv Network și difuzată la peste 25 de stații locale din toată țara.

Teo Trandafir a avut oportunitatea să fie și actriță. La începutul lui 2012, aceasta  a primit un rol în serialul de televiziune Pariu cu viața, difuzat de Pro TV. De asemenea,  pe 3 februarie 2012 și-a anunțat demisia din Parlamentul României.

În iulie 2013 Teo Trandafir a anunțat că va realiza o nouă emisiune, de această dată la postul de televziune Kanal D, emisiune pe care aceasta o prezintă și la ora actuală. Pe 25 noiembrie 2013 Teo Trandafir își deschide o revistă online, intitulată “Revista TEO”.