Ce pensie are Monica Tatoiu. Suma nu este deloc de neglijat

Publicat: 23/12/2019 | 18:06

Monica Tatoiu este o femeie de succes, o femeie care și-a clădit o carieră și care a muncit pe brânci pentru tot ceea ce are. Iar pensia pe care o are este pe măsura muncii sale. 

Monica Tatoiu a făcut avere din comercializarea produselor cosmetice, la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, apoi s-a gândit că este momentul să se implice în politică. Iar toată lumea s-a tot întrebat de-a lungul timpului ce pensie are Monica Tatoiu. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la ea! (CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU, ÎN LACRIMI: ”AM PIERDUT UN PRIETEN DRAG!”)

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

Monica Tatoiu nu credea că va deveni vreodată mamă

Monica Tatoiu nu credea că o să devină mamaă vreodată. Mai ales că medicii i-au spus că nu o să poată avea copii. Însă vedeta nu și-a pierdut speranța și s-a rugat zi și noapte la Dumnezeu, iar minunea nu a întârziat să apară. Monica Tatoiu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. (CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU O FACE PRAF PE MEGHAN MARKLE: ”NU SE POATE COMPARA CU KATE, EA VINE DINTR-O ALTĂ LUME”)

„Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

Victor a fost pasionat de arhitectură și design și a studiat în Marea Britanie, la Newcastle și la Londra. El a dorit să se perfecționeze și s-a înscris pentru un master la „Scuola politecnica di Design” din Milano. „Eu l-am obligat sa se faca inginer. ACUM face master in design de gadgeturi”, mai explica Monica Tatoiu.