Ce părere are fiica de 4 ani a lui Sore despre coronavirus: ”Este o îmbolnăvire care…” VIDEO

Publicat: 07/04/2020 | 17:23

Cântăreața Sore Mihalache se află în izolare la domiciliu alături de iubitul său, Mircea Julean, și fiica lor Erin, în vârstă de patru ani. Zilele trecute, artista i-a pus câteva întrebări fiicei sale despre noul coronavirus, iar copilul a dat un răspuns cu totul și cu totul neașteptat.

Recent, Sore s-a filmat cu fiica sa în timp ce micuța își testa abilitățile de make-up artist pe chipul mamei ei. Într-un ”tutorial” savuros postat de cântăreață pe contul de Instagram, Erin și-a exprimat și punctul de vedere în privința noii pandemii cu care întregul glob se confruntă la ora actuală.

”-De ce crezi că stăm acasă acum?

-Pentru că e coronavirus.

-Ce este?

 -Coronavirus. Înseamnă că e o îmbolnăvire care nu trebuia să apară în viața noastră. Putem să oprim răceala asta îngrozitoare!”, a fost conversația dintre Sore și fiica sa de 4 ani.

CITEȘTE ȘI: Delia Matache, surprinsă fără sutien și cu decolteu până la buric! Poza face ravagii pe Internet

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SORE (@soreonline) pe

Sore nu se vede măritată

Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul și tatăl copilului său, Mircea Julean, avocat de profesie, însă cei doi nu au ajuns până acum la altar și, după cum declară artista, nici nu au în plan să facă acest pas.
Sore a explicat anul trecut care sunt motivele ezitării: „Sunt mamă, iubită, fiică, artistă.  Iubitul meu este Mireca, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente. Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat”.

CITEȘTE ȘI: Majda Aboulumosha a plecat de la Agenția Vip. Bruneta va lucra la un alt proiect cu Andrei Ștefănescu