Ce pachete primesc concurenții de la Puterea Dragostei din România, de la părinți și ce mănâncă aceștia

Publicat: 27/03/2020 | 14:53

Nelson Mondialu împreună cu soția sa, Liana, le-au pregătit zeci de pachete cu mâncare concurenților de la Puterea Dragostei. Emisiunea este filmată în Turcia, la Istanbul, iar participanții emisiunii vor petrece perioada aceasta critică de carantină în străinătate.

Nelson Mondialu și Liana sunt părinții unui concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, motiv pentru care cei doi își fac griji și fac tot posibilul să-i asigure confortul fiului lor în perioada pandemiei de coronavirus. Bărbatul a mărturisit în timpul unui LIVE pe canalul său de YouTube că pregătește un pachet mare cu mâncare pentru tinerii concurenți aflați în Turcia.

CITEȘTE ȘI: În ce doarme, de fapt, Ruby? Cântăreața a urcat un VIDEO pe Tik Tok cu ținuta sumară pe care o poartă în pat. Imagini necenzurate

”Pregătim pachet la lume. 10 pachete de carne. Se lasă greu, cotlet, una, alta, tot ce vreți voi. ”, a spus Nelson.

De asemenea, ardeleanul a precizat că trimite atât de multă mâncare pentru că magazinele în Turcia este posibil să se închidă.

”Magazinele, după cum ați văzut, prin mai multe țări se închid, se limitează. Și acolo sunt ca la pușcărie, mănâncă unul, mănâncă toți, n-ai ce să faci. Săptămâna trecută le-a trimis Liana 400 de sarmale.”, a completat Nelson.

CITEȘTE ȘI: Cum arată camera în care Mihai Bobonete își petrece mare parte din izolare. Are un setup de gaming și tot ce îi trebuie. FOTO