Ce outfit simpatic și-a ales Eva Măruță pentru ultima serbare la grădiniță: “În curând, începe școala!”

Publicat: 17/06/2021 | 23:30

Astăzi a fost o zi plină cu emoții în familia Andra – Cătălin Măruță! Prințesa lor a avut azi, 17 iunie 2021, ultima serbare la grădiniță, motiv pentru care atât ei, cât și fratele mai mare, David Măruță, au fost prezenți ca să o încurajeze. Înainte să își întâlnească în sala de festivitate colegii, Eva Măruță s-a fotografiat alături de familie, iar apropiații și fanii au fost cuceriți de outfit-ul simpatic pe care și l-a ales.

Eva Măruță, un outfit simpatic la ultima serbare de la grădiniță

Oficial, pentru Eva Măruță s-a încheiat azi grădinița cu o serbare pe cinste… fericitul eveniment a avut o tematică specială, motiv pentru care ea și-a ales cu multă atenție ținuta! În vârstă de cinci ani și aproape 11 luni, copila a purtat o geacă bej, un tricou alb, pantaloni scurți crem, o pălărie pe care și-a pus o eșarfă cu animal print, iar în picioare, a avut teniși… tot cu imprimeu!

Cu câteva minute bune înainte să urce pe scenă, mica artistă i-a oferit un interviu tatălui ei, Cătălin Măruță, care era și el vizibil emoționat. Andra a transmis câteva gânduri impresionante când a publicat o poză de album realizată azi, în curtea școlii private în care fiica sa a învățat.

“Azi, Eva are serbare: gata cu grădinița, în curând începe școala! Când ești mamă, viața pare pe fast-forward: azi, naști, mâine, vorbește, poimâine, începe școala, clipești încă o dată și se mută de acasă, apoi se căsătorește… Opriți timpul, vă rog!!! ????” este mesajul transmis de Andra despre fiica sa care a fost înscrisă la Cambridge School și, cel mai probabil, va reveni din toamnă toto aici… însă, în calitate de școlăriță.

Eva Măruță, la ultima serbare de la grădiniță. Copila a fost însoțită de fratele mai mare, dar și de părinții săi © Instagram Stories

Descoperă: Andra și Cătălin Măruță, deconspirați de propriii copii. Detaliul observat în fiecare dimineață la părinți de David și Eva Măruță | VIDEO

Eva Măruță își dorește să devină o vlogeriță de succes

“Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: «Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!».  Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea, și David.

Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe YouTube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”, a declarat talentata artistă în cadrul unui interviu oferit recent pentru unica.ro.

Nu rata: Andra își dorește să se lase pe mâna medicului estetician. Când își va face prima operație estetică: “Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu”

Sursa foto: Facebook & Instagram Stories / @andra