Ce obiect a moștenit Andreea Marin de la mama ei. Chiar dacă se afișează des cu el, puțini știu întreaga poveste

Publicat: 02/03/2020 | 12:03

Elegantă și rafinată, așa este descrisă – de cele mai multe ori – Andreea Marin. Aparițiile ei în spațiul public se bucură de aprecieri unanime, iar cei care sunt foarte atenți la detalii au observat că vedeta se desparte destul de rar de un anumit obiect.

Andreea Marin are o colecție impresionantă de poșete cu care apare în spațiul public, însă cea mai dragă dintre ele – cu o mare valoare sentimentală – este o… gentuță moștenită de la mama ei.

“Mama purta această gentuţă, pe când era mai tânără decât mine” şi ”O seară de neuitat şi un secret tăinuit în geanta vintage moştenită de la mama. M-am simţit minunat să o port!”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor postate pe pagina sa de socializare, potrivit click.ro.

”Ea a devenit înger când eu aveam doar 9 ani”

Din păcate, mama Andreei Marin s-a stins din viață mult prea devreme, iar tragedia s-a petrecut chiar în brațele fiicei sale care nu poate uita, niciodată, acele momente fatale.

“Ies dintre fiare, eu şi tata suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital. Pentru mine legătura mamă-fiică a fost extrem de importantă cu atât mai mult cu cât am pierdut-o pe mama. Ea a devenit înger când eu aveam doar 9 ani şi amintirile mele sunt foarte pregnante şi azi. Îmi amintesc de ea cu  zâmbetul pe buze, chiar dacă atunci a fost un moment greu”, a mărturisit Andreea Marin, conform sursei citate mai sus.