Ce obicei bizar avea Nicolae Ceaușescu. În vizitele cu marii lideri își aducea de acasă…

Publicat: 29/01/2020 | 18:12

Ce obicei bizar avea Nicolae Ceaușescu. În vizitele cu marii lideri își aducea de acasă lucrul fără de care nu putea să stea.

Nicolae Ceaușescu avea un obicei bizar! Fostul dictator era obsedat de hrana pe care o consuma și voia să i se aducă cele mai sănătoase mâncăruri. Ba chiar și în timpul vizitelor pe care le avea cu marii lideri ai lumii, Nicolae Ceaușescu obișnuia să își aducă prorpia hrană.

În timpul regimului comunist, cei mai importanţi demnitari din România se adunau pentru a discuta problemele ţării. Petre Gigea, un fost consilier al lui Nicolae Ceauşescu, a dezvăluit ce tic nervos avea dictatorul. Coform acestuia, în timpul şedinţelor importante, Nicolae Ceauşescu se uita extrem de des la ceas. (CITEȘTE ȘI: CUM FĂCEA AMOR ELENA CU NICOLAE CEAUȘESCU. FANTEZIILE EROTICE ALE TOVARĂȘEI DEPĂȘEAU ORICE IMAGINAȚIE: „S-O VĂD CULCATĂ ÎN PIELEA GOALĂ MIŞCÂND DIN FUNDUL EI GROZAV PÂNĂ LA..”)

„Din acest birou mare se intra într-o sufragerie, acolo unde familia Ceauşescu, în jurul orei 13.00, lua masa de prânz şi, cum spuneam, apoi el dormea. Stabilea însă pentru după-amiază întâlniri cu demnitari de partid şi de stat şi era de o punctualitate nemţească, adică respecta ora la care te chema. Ca şi la şedinţe, unde era extrem de punctual. Avea un tic nervos, se uita mereu la ceas să vadă ce oră este… Avea un ceas rusesc, obişnuit. Nu purta verighetă, nu ştiu care a fost explicaţia!”, a declarat Petre Gigea, fostul consilier al dictatorului, în urmă cu ceva timp.