Ce nume frumos a primit bebelușul abandonat într-o pungă, într-o scară de bloc din București! Cine s-a oferit să-l boteze pe micuț

Publicat: 24/12/2020 | 17:49

De Crăciun se produc întotdeauna minuni! Bebelușul salvat dintr-o scară de bloc din București după ce a fost abandonat într-o pungă și înfășurat doar cu un tricou se simte bine, în urma eforturilor medicilor de a-l salva. Mai mult, pentru că s-a născut în apropierea Crăciunului, micuțul a primit un nume special. 

Bebelușul salvat dintr-o scară de bloc din București a primit un nume frumos. Pentru că s-a născut aproape de Crăciun, micuțul se va numi Cristian, iar pe deasupra, va primi și numele de Ștefan, după medicul care era de gardă marți-noapte, atunci când acesta a ajuns la spital. Cel puţin patru persoane s-au oferit să îl boteze, inclusiv femeia care l-a găsit pe treptele blocului din Sectorul 3 al Capitalei.

Bebelușul a fost abandonat într-o pungă, într-o scară de bloc din Sectorul 3

Un nou-născut a fost găsit abandonat, într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Băiețelul era, din fericire, încă în viață și a fost transportat la Spitalul Marie Curie. Acum, copil se simte bine, grație eforturilor medicilor.

Șocanta descoperire a fost făcută în zona străzii Fizicienilor, de către o femeie care a sunat imediat la 112.

„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor.

Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția, citată de Digi 24.