Ce nume au ales George de la Insula Iubirii și iubita lui pentru viitoarea lor fiică. În România nu l-ai mai auzit

Publicat: 15/02/2020 | 14:40

George Zănoagă, de la ”Insula Iubirii”, și Mădălina, iubita sa, vor deveni părinți peste aproximativ două luni. Mădălina va naște o fetiță, iar George le-a dat admiratorilor o veste la care nu se așteptau. Cei doi au ales numele viitorului membru al familiei, iar supriza este una de proporții.

Nu s-au gândit la un nume românesc, ci au ales unul cu inflexiuni orientale. George a fost invitat în emisiunea ”Star Matinal de Weekend” și, fericit așa cum este orice viitor tătic, a împărtășit cu cei prezenți în platou și cu telespectatorii marele ”secret”. Mădălina a fost cea care a ales numele fetiței, inițial dorind ca pe aceasta să o cheme Sahara. Însă s-a răzgândit și a vrut să folosească inițial numelui de familie a lui George. Și așa a rezultat… Zahara.

”Zahara Naily. Mădălina, iubita mea, a vrut să-i pună un nume mai diferit puţin. A vrut să-i pună prima dată Sahara, dar s-a gândit că na, sună a deşert şi a zis să pună cu iniţiala numelui meu de familie, cu Z de la Zănoagă, aşa că a pus Zahara. A pus şi Naily, care nu este un nume oriental, ci un oraşel din Egipt”, a declarat George Zănoagă.

George de la ”Insula Iubirii”, viitor tătic