Ce nu s-a văzut la Tv. Vlad Drăgulin a atins-o în zonele intime pe Bia Khalifa, la iUmor VIDEO

Publicat: 07/03/2021 | 14:47

Gest deocheat ce nu a fost difuzat la Antena 1. Vlad Drăgulin i-a atins zonele intime controversatei Bia Khalifa, după numărul ei de la iUmor.

Vlad Drăgulin se ocupă în acest sezon la iUmor de o rubrică ce arată în detaliu ce se întâmplă în backstage-ul emisiunii de la Antena 1.

În filmarea urcată pe YouTube, într-un interviu cu Bia Khalifa, Vlad Drăgulin și-a „permis” să-i atingă fetei sânii, îndemnat fiind chiar de tânăra care face zeci de mii de euro din OnlyFans. Sexoasa concurentă de la iUmor nu a avut deloc o reacție acidă atunci când comediantul i-a pus mâna pe piept. Mai mult, cel care se sfia, rușinos, era Vlad.

VEZI ȘI: Bia Khalifa șochează din nou! Câte operații estetice are și când și-a făcut prima intervenție: „Mami a semnat”

Bia Khalifa ajunge la 50.000 euro pe lună din OnlyFans

De când s-a întors în România, în urmă cu aproximativ trei ani, Bia Khalifa a început să cunoască și gustul succesului. Tânăra a pornit prin a fi dansatoare, însă în mai puțin de un an s-a oprit din acest job, dorindu-și ceva mai multă „consistență” pe plan financiar. Așa, ea a descoperit un site, nou, modern în ziua de astăzi, numit OnlyFans. Acolo, tinerele fac bani prin intermendiul unor poze și filmulețe deocheate pe care le urcă pe pagină. Desigur, ca să le poți vedea fiecare postare, trebuie să fii abonat al fetei respective. Bia Khalifa a mărturisit la Xtra Night Show că un abonament la ea costă 50 de dolari, ai zice că o nimica toată, însă tânăra a ajuns să aibă o comunitate destul de numeroasă de abonați, astfel încât, potrivit unor cunoscători, sexoasa blondină ar ajunge la 50.000 de euro pe lună.