Ce nu a arătat Dorian Popa la challenge-ul de 24 de ore în mașină

Publicat: 07/03/2021 | 23:48

Challenge de 24 de ore în mașină! Asta a fost provocarea pe care fanii i-au lansat-o lui Dorian Popa, iar artistul nu a ezitat și s-a băgat în joc imediat. A și filmat, de altfel, multe dintre momentele inedite la care a luat parte, alături de patrupedul lui drag, Cheluțu. Totuși, Dorian nu a arătat tot, iar CANCAN.RO vine cu o completare importantă. Aveți imaginile în exclusivitate.

Admiratorii lui Dorian Popa au făcut ochii cât cepele atunci când au văzut imaginile ireale parcă! Iar în ele apărea chiar artistul, dormind în mașina lui, alături de Cheluțu, poate cel mai cunoscut patruped din România! Aveau să afle cu toții, într-un târziu, că idolul lor stătea acolo pentru 24 de ore în urma unui challenge.

A fost provocat, iar Dorian nu avea cum să dea înapoi. A făcut-o, cu toate riscurile. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL REAL PENTRU CARE DORIAN POPA NU-ȘI OPEREAZĂ NASUL)

Dorian Popa a stat 24 de ore în mașină, dar nu a rezistat să nu cumpere de la fast-food

Ce nu a arătat Dorian Popa la challenge-ul de 24 de ore în mașină

Dorian Popa și-a umplut mașina cu tot ce avea nevoie pentru următoarele 24 de ore, iar aventura începea. Dorian, relaxat, mângâind-și animăluțul, a dat startul challenge-ului, dar nu uitase, însă, chiar de greutățile potrivite pentru a se antrena, fie el chiar într-o mașină, cu spațiu de mișcare nelimitat. Sală chiar acolo? Lucru mare, omul ține clar la felul în care arată. Doar că…..

(NU RATA: PANDEMIA, BAT-O VINA! DORIAN POPA ȘI SELLY AU AJUNS LA MUNCA DE JOS: „AM RĂMAS FALIȚI”)

CANCAN.RO l-a întâlnit pe iubitul lui Babs tocmai când făcea ce „nu trebuie”: a comandat mâncare fast-food! Pesemne nu a rezistat cu ceea ce-și pregătise acasă pentru cele 24 de ore de izolare în mașină, alături de patruped. Iar „băiatul” de la KFC a făcut „onorurile” și l-a servit pe Dorian fix la geamul mașinii lui, pentru că, deh, cuvântul e cuvânt, iar fanii sigur l-ar fi arătat cu degetul dacă părăsea locul de izolare.

A înfulecat vedeta preparatele care te fac să te lingi pe degete, apoi s-a apucat de treabă. A luat o ganteră și a făcut câteva exerciții pentru a se menține în formă. Ulterior, pentru că își luase în mașină și un laptop, avea să se delecteze cu un film, astfel că a reușit să adoarmă mai repede. Cele 24 de ore s-au scurs mai repede decât s-ar fi așteptat, iar challenge-ul nu i s-a mai părut un zid așa de greu de trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.