Ce note a luat Selly la Bacalaureat: ”Să văd ce mai ziceți”

Publicat: 30/06/2020 | 12:27

Astăzi, elevii au așteptat cu sufletul la gură să vadă rezultatele de la Bacalaureat. Printre aceștia, s-a numărat și Selly. Vloggerul a făcut publice notele pe care le-a obținut la examenul maturității.

Selly a dat Bacalaureatul și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda.

Selly a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

”Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly în dreptul notelor afișate. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNCĂLCAT CARANTINA CA SĂ ÎI ȚINĂ DE URÂT LUI ALEX BODI ÎN CAMERA DE HOTEL. CUM S-A DAT DE GOL FOSTA PREZENTATOARE TV)

Selly a vrut să schimbe mentalitatea oamenilor

La primele două probe ale examenului de Bacalaureat, Selly a venit cu bolidull său de lux în valoare de 75.000 de euro. La ultima probă, însă, vloggerul s-a prezentat la Bac într-o Dacia 1310.

Lumea l-a considerat un puști arogant… așa că Selly s-a gândit să schimbe mentalitatea celor din jur optând pentru o mașină veche. (VEZI ȘI: CEZIENI, LOCUL UNDE FETELE ÎȘI EXPUN ZESTREA PE GARD. SUTE DE II SUNT AGĂȚATE LA PORȚI, PE COVOARE OLTENEȘTI ȘI…)

”E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate. 

Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta. 

Domnul Cristian Tudor Popescu cred că mă apreciază acum la 500%, am vrut și eu să fiu inspirat ca atunci când scrie dumnealui articole. E o mașină superbă, valoroasă. Nu stă valoarea într-un Mercedes, mașina are farmecul ei” a spus Selly.