Ce notă rușinoasă a obținut Dan Capatos, la Bacalaureat. Prezentatorul de la Antena Stars a fost dat afară din examen

Publicat: 28/02/2021 | 18:20

Dan Capatos este unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune și este caracterizat și prin sinceritate și autoironie. Moderatorul de la Xtra Night Show s-a „lăudat” cu o notă nu prea reușită la examenul de Limbă și literatură română, din cadrul Bacalaureatului.

Cunoscutul Dan Capatos nu se numără printre vedetele care nu se pot lăuda cu performanțe la Bacalaureat. Prezentatorul de la XNS a luat nota 3 la română. Din spusele acestuia, s-a certat cu profesoara și a fost dat afară din examen. Nota i-a fost acordată pentru cât reușise să scrie în lucrare până în momentul incidentului.

Potrivit spuselor lui Capatos, vedeta ar fi avut dificultăți cu o întrebare. Examinatorii l-au întrebat, la momentul respectiv, “Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”. Din păcate, Dan nu a avut un răspuns suficient de convingător pentru comisie și astfel a obținut nota 3, iar la toată această poveste s-a adăugat și neînțelegerea cu profesoara respectivă, care nu a făcut decât să-l scoată din examen.

Ce note au mai luat vedetele de la noi, la Bacalaureat

Fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu nici măcar nu s-au prezentat la examenul de Bacalaureat (2011). Motivul? Antrenamentele de la care nu au putut să lipsească.

Iuliana Luciu a stat ”rău” la oral. A primit nota 3,30, însă s-a ”scos” în sesiunea următoare, atunci când a obținut 7,45.

În ceea ce îl privește pe Costel Busuioc, cel pasionat de operă și care a reușit chiar să cîștige un concurs de talente în Spania, el a ”reușit” doar nota 1,20 la română.

Ionuț Voicu, ex-Ro-mania, n-a avut o relație foarte bună cu matematica, astfel că la examenul de bacalaureat a obținut nota… 1. A susținut examen și în sesiunea de toamnă, conform viva.ro, obținânt nota 3,80.