Ce notă a luat Veronica Stegaru la Evaluarea Naţională? Ce a făcut, de fapt, „Vulpiţa” la Capacitate

Publicat: 19/06/2020 | 10:16

Ajunsă vedetă la Acces Direct, Veronica Stegaru este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Puţini ştiu, însă, ce studii are cea care a fost supranumită „Soţia Vulpiţă”.

Veronica Stegaru nu a dat Evaluarea Naţională

Veronica Stegaru a făcut doar 8 clase, dar nu a mai dat şi Evaluarea Naţională. De altfel, tânăra vasluiancă a recunoscut că nu a excelat la învăţătură. „Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița, la Acces Direct.

Chiar dacă nu are nici Capacitatea dată, Veronica Stegaru se bucură în aceste momente de cea mai bună perioadă din viaţa ei şi este o prezenţă constantă pe micile ecrane.

Scandal monstru la Acces Direct, din cauza Vulpiţei

În ultimele zile, popularitatea soţilor Stegaru şi a emisiunii Acces Direct a fost puternic zguduită. Emily Burghelea, asistenta TV a Mirelei Vaida, a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni şi a dezvăluit că tânăra este bătută de soţul ei, dar că producătorii emisiunii ascund acest fapt.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste asta. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, Mirela”, a spus asistenta TV în direct, în timpul emisiunii.

Ulterior, asistenta a anunţat pe conturile sale de socializare că a decis să demisioneze de la Acces Direct. Războiul a continuat, iar în emisiunea următoare, Mirela Vaida a spus că, de fapt, Emily a fost dată afară de postul de televiziune, după ce a încălcat nişte norme…deontologice.

„Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o. A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”, a spus Mirela Vaida.

„Telenovela Vulpiţa” rulează de şase luni la Acces Direct, timp în care CNA a aplicat Antenei 1 amenzi de aproape 130.000 de RON. Dorina Rusu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului a catalogat ce se întâmplă în emisiune drept „un spectacol al degradării umane”.

Cu toate acestea, Antena 1 pare că nu are de gând să renunţe la Vulpiţa şi Viorel prea curând, mai ales că cei doi aduc audienţe frumoase.