Ce notă a luat Andreea Mantea la BAC! Vedeta a dat examenul în 2005

Publicat: 25/06/2020 | 11:54

Andreea Mantea nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre trecutul său. Bruneta a dezvăluit, la un moment dat, ce notă a luat la BAC, pe care l-a susținut în 2005.

Bruneta a dat examenul de bacalaureat în București, unde a și absolvit Liceu „Sfântul Pantelimon”. 

Deși a ajuns prezentatoare TV, pe vremea aceea vorbitul în public nu era punctul său forte, dovada fiind nota mică pe care a obținut-o la proba orală de Limba și literatura română. Andreea a luat 5,50, însă la examenul scris s-a descurcat mult mai bine, nota fiind 8,30. La engleză a luat 8, la sociologie 5,70, la geografie 7,85, iar la educație fizică 9,60. 

Mantea a făcut Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale

Media generală de la BAC a brunetei a fost 7,40. După absolvire, Mantea a optat pentru studii universitare și a mers la Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale. 

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale”, povestea bruneta. 

Înainte de a deveni celebră, Andreea Mantea a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea, un top foarte popular al vremurilor. În prezent, bruneta moderează emisiunea Puterea Dragostei, de pe Kanal D.

Primul loc de muncă al vedetei a fost cel de picoliță, pe vremea când abia terminase clasa a noua.  

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, spunea Andreea în urmă cu câţiva ani.