Ce nedumerire a avut Dani Oțil atunci când a alergat după actele necesare, ca să se însoare cu Gabriela Prisăcariu

Publicat: 04/05/2021 | 13:10

Dis-de-dimineață, Dani Oțil a alergat să-și pregătească toate actele necesare pentru a se căsători cu Gabriela Prisăcariu. Doar că… matinalul a avut parte de o nedumerire.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt pregătiți să spună cel mai important ”Da!” din viața lor. Cei doi vor să facă cununia civilă, înainte ca băiețelul lor să vină pe lume. Așa că pregătirile sunt în toi! Prezentatorul TV a fost nevoit să aducă toate actele necesare pentru căsătorie, însă a avut parte de o nedumerire.

Dani Oțil n-a înțeles însă rostul anumitor formalități. Și anume de ce trebuie să facă și analize. (VEZI ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU A ANUNȚAT SEXUL BEBELUȘULUI PE CARE ÎL ARE CU DANI OȚIL. SEXY GRAVIDUȚA S-A FOTOGRAFIAT ÎN COSTUM DE BAIE ÎN VACANȚA DIN DUBAI)

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață.

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.