Ce meserii visau vedetele de azi, între care Dan Capatos, Simona Gherghe sau Mircea Badea?

Publicat: 22/06/2020 | 10:54

Dana Mladin a lucrat în televiziune de la vârsta de trei ani, când  trebuit să joace un rol de păpușă, dar nu i-a ieșit, așa că a fost ”concediată”. A revenit și a avut mari contribuții la diverse emisiuni. S-a retras, și-a făcut un bloc în care scrie ce-i. Simona Gherghe i-a fost colegă și a găsit, căutând în cutia cu amintiri, un sondaj al meseriilor pe care actualele vedete le visau. Între ele, Dan Capatos, Mircea Badea și chiar Simona Gherghe.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN CAZUL LUI MARCEL PAVEL! NU EL A A FOST PACIENTUL ZERO DE LA ANTENA 1

”Viața ca o aventură. Sunt Dana Mladin. “Mladin”, pentru prieteni. Am crescut în televiziune de la 3 ani. În fața și în spatele camerelor de filmat. Când pot, colind prin lume. E genul meu de fericire.

Acum câțiva ani, dintr-o pură curiozitate, am adresat mai multor vedete din Antenă, oameni cu care lucram sau lucrasem în diferite proiecte, o întrebare pe care mi-o pusesem și mie personal. O numisem “întrebarea de duminică”. Asta pentru că… le-am trimis-o duminică. Știam că atunci îi prind liberi de emisii, live-uri, breaking news-uri și alte griji profesionale. Și chiar eram curioasa să aflu… ”Ce meserie ți-ar plăcea să ai, dacă nu ai face ceea ce faci acum?”

Ce meserii visau vedetele de azi, între care Dan Capatos, Simona Gherghe sau Mircea Badea?

”Eram curioasă să aflu care e pasiunea ascunsă a unui om, dincolo de microbul televiziunii. Am regăsit răspunsurile lor acum, după ani de zile! Iată-le!”, spune Dana Mladin pe blog, apoi le înșiră. Ce meserii visau vedetele de azi, între care Dan Capatos, Simona Gherghe sau Mircea Badea? (NU RATA: SIMONA GHERGHE RUPE TĂCEREA: CALVARUL PRIN CARE A TRECUT DUPĂ CE A LUAT PASTILE DE SLĂBIT)

Andreea Berecleanu: pilot de avion, decorator de vitrine

Dan Capatos: compozitor, dacă aș avea talent, dj de club, dacă aș mai avea 20 de ani, pilot de raliu, dacă aș avea mulți bani

Dan Negru: șofer de tir

Dani Otil: profesor de sport, antrenor de diverse, pentru copii sau adolescenți

Daniel Buzdugan: contabil, actor

Lucian Mîndruță: navigator pe un yaht al unui bogătan care nu are timp să se plimbe cu el…

Mădălin Ionescu: patronul unei case de producție tv, să fac formatele gândite de mine, fermier, proprietar de pensiune

Mihai Bendeac: antrenor sau ziarist sportiv

Mihai Morar: redactor la Vogue, Esquire sau Vanity Fair, patronul unei cafenele cu rafturi de cărți, unde clienții să vină, să citească și să-și pună semn de carte până data viitoare, patronul unui restaurant pe orice coastă a Mediteranei, șofer de taxi la Londra

Mircea Badea: rentier…

Radu Tudor: patronul unui rock-bar, să conduc revista italiană Pane e Vino

Răzvan Simion: profesor de istorie

Sandra Stoicescu: sculptor, designer de interioare, istoric de artă, călător prin lume, activist pentru drepturile animalelor (aș face documentare pentru Animal Planet)

Simona Gherghe: realizatorul unei emisiuni de travel prin toată lumea, patronul unei școli de schi în Alpi, locuitor al Parisului… și mi-ar plăcea să joc într-un film

Victor Ciutacu: turist de meserie, o perioadă.