Ce meserie neașteptată a avut Dan Negru, înainte de a fi „regele Revelioanelor”. Cum a ajuns în televiziune, după o eroare la job

Publicat: 21/12/2020 | 22:35

Despre Dan Negru știe toată lumea că este adevăratul „rege al Revelioanelor” și că nimeni nu poate să-i bată audiența din fiecare an, de pe 31 decembrie spre 1 ianuarie! Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că celebrul prezentator a avut o meserie neașteptată, înainte de debutul în televiziune.

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi și toată lumea știe că Revelioanele lui sunt pur și simplu nemuritoare.

Înainte de a deveni celebru în televiziune, Dan Negru a avut o meserie cu totul neașteptată, de care nimeni nu știa. Pentru că tot circulă pe internet numeroase glume pe seama zgârceniei sale, poate că de aici se trage totul…ei bine, înainte de a fi celebru, Dan Negru a fost, la începuturi… contabil la Spitalul Victor Babeş’ din Timi­şoara. Cariera lui s-a stins extrem de repede, deoarece, din câte a povestit chiar el, din cauza unor erori de calcul, a fost retrogradat pe un alt post administrativ. De aici și până la o carieră de succes în televiziune nu a mai fost decât un singur pas, așa că Dan Negru a scăpat de job-ul respectiv fix la momentul potrivit, pentru a se relansa.

Cu ce televiziune a mai colaborat Dan Negru, în paralel cu Antena 1

Fanii lui sunt în extaz de fiecare dată când îl văd pe micul ecran și au și de ce, căci nu degeaba este supranumit „regele Revelioanelor” pe care le ține, de 20 de ani, la Antena 1. Ceea ce nu mulți știau despre Dan Negru este faptul că moderatorul a mai colaborat, în paralel și cu o altă televiziune din Republica Moldova și și-a împărțit activitatea în mai multe emisiuni în care a reușit să facă un adevărat show.

Dan Negru a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, asta după ce reușit să prezinte simultan formate internaționale de succes în doua țări diferite, România și Republica Moldova. În cadrul televiziunii Prime din Moldova, Dan Negru a moderat două emisiuni: Da sau nu (după formatul internațional Deal or not deal) și Vrei să fii milionar.