Ce meserie neașteptată a avut Cabral, înainte de a fi celebru: „Mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moț”

Publicat: 15/12/2020 | 19:06

Pe Cabral îl știe toată lumea și, mai ales, cu toții știm că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, lucru ce l-a ajutat mereu în televiziune. Ceea ce nu multă lume știe este ce meserii a avut celebrul moderator, înainte de a cunoaște palpitanta lume a televiziunii.

Cu siguranță nu mulți sunt cei care știu ce meserii a avut Cabral, înainte de a fi celebru. A fost mereu un om asumat și sincer și tocmai de aceea nu a avut nicio reținere să povestească totul despre perioada de dinainte de celebritate.

Ei bine, pentru a câștiga un ban, Cabral a fost nevoit să lucreze în multe domenii. A descărcat TIR-uri, a lucrat la vulcanizare și chiar și pe șantier, după cum chiar el a povestit.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei, declara Cabral chiar pe blogul personal, în urmă cu ceva timp.

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka, atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 14 ani și se înțeleg cum nu se poate mai bine. Chiar dacă s-au lovit de numeroase concepții la începutul relației lor, cei doi au trecut peste toate și nu au aplecat niciodată urechea la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Toată lumea s-a întrebat cum anume au reacționat părinții Andreei Ibacka, atunci când blondina l-a adus la ea acasă pe Cabral. Prezentatorul TV a oferit un interviu savuros pentru viva.ro în cadrul căruia a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții Andreei, dar și numeroase alte aspecte din viața și din căsnicia lor.

„Nu  au  fost  probleme  acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…” a spus Cabral, în interviul cu pricina.