Ce meserie are, la bază, Nicoleta Luciu. Nimeni nu s-a gândit la asta!

Publicat: 16/12/2020 | 16:48

Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor și se concentrează pe viața de familie. Toată lumea o cunoaște ca fiind actriță, datorită participării în numeroase proiecte tv, mai ales telenovele, dar nu mulți sunt cei care știu ce meserie are, de fapt, bruneta.

Vă vine sau nu să credeți, Nicoleta Luciu este de profesie…asistent medical! Acum ceva timp, bruneta a vorbit deschis despre acest aspect și a mărturisit că primii bani i-a câștigat lucrând la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.

Revine Nicoleta Luciu pe micul ecran?

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după dezvăluirile pe care vedeta le-a făcut apropiaților ei.

Nicoleta Luciu a cunoscut celebritatea când a câştigat titlul de Miss România, la vârsta de 19 ani. Anii au trecut și ea a fost model, asistentă TV, actriță, cântăreață și chiar moderatoare tv. În 2012, vedeta a fost co-prezentatoare la “Vocea României” de la Pro TV.

Ulterior, Nicoleta Luciu și-a găsit sufletul pereche și pe 21 aprilie 2010 s-a căsătorit cu Zsolt Csergo. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria pe 22 septembrie 2008. Trei ani mai târziu, fosta Miss România 1999 a devenit mămică de tripleți și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Apropiații brunetei spun că ea are în plan un proiect inedit.

”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.