Ce meserie are, de fapt, Margherita de la Clejani. Nu a profesat niciodată, cu toate că…

Publicat: 02/06/2020 | 10:52

De mai multe zile, Margherita de la Clejani se află în centrul unui scandal de proporții, după ce a provocat un accident de circulație în București, iar polițiștii de la Rutieră – fiind intrigați de comportamentul său – au condus-o pe vedetă la INML.

Rezultatul a fost unul absolut surprinzător, Margherita fiind testată pozitiv la heroină, iar din acest moment evenimentele s-au precipitat. Tatăl Margheritei, Ioniță de la Clejani, a declarat că va declanșa propria anchetă, pentru a stabili adevărul, fiind convins că fiica sa nu s-a drogat niciodată. Polițiștii au reținut permisul Margheritei, pentru 30 de zile, fiind deschis, totodată, și un dosar penal în urma testării pozitive la substanțe interzise.

Margherita de la Clejani, nonconformistă și, adeseori, chiar teribilistă, a absolvit o facultate particulară. S-a specializat în… jurnalism la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București. Nu a obținut note foarte mari, nici foarte mici, cert este că meseria pe care și-a ales-o a rămas doar un ”proiect” personal nerealizat, fiindcă fata Clejanilor nu a profesat niciodată până acum. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, PRIMA REACŢIE DUPĂ SCANDALUL MONSTRU! NOU DERAPAJ VERBAL: „NENOROCIŢI ORDINARI! O SĂ VĂ DAU DIRECT ÎN CAP”)

Accidentul provocat de Margherita de la Clejani a dus la și decizia tranșantă a trustului ”Intact”

La scurt timp după incidentul în care a fost implicată Margherita de la Clejani – vedeta a lovit o mașină care se afla parcată pe marginea drumului  – un reporter de la Antenă, însoțit de un cameraman, realizau un material chiar în fața casei Clejanilor.

De față era și șoferul mașinii care-i adusese acolo. Viorica de la Clejani și-a făcut apariția de după gard și a aruncat cu o cutie cu lapte în respectivul reporter. Dar nu s-a oprit aici. Apoi a luat furtunul, a dat jet și i-a udat pe cei trei. Două zile mai târziu, Margherita s-a dat în spectacol chiar pe stradă. Cuvinte triviale, apoi gestul violent. A spus că-i aruncă mărul în cap unui paparazzo.

După aceste scene, șefii Antenelor a luat decizia de a nu le mai primi în nicio emisiune pe cele două artiste, mama și fiică. Comunicati transmis de trustul Intact a fost tranșant, potrivit impact.ro”Viorica și Margherita nu mai au ce să caute la emisiunile posturile Antenei. Aici nu se tolerează astfel de derapaje. Înțelegem dreptul omului la intimidate și l-am respectat întotdeauna. Considerăm că atitudinea Margheritei este una deplorabilă. În neconcordanță cu valorile și limbajul pe care canalele trustului le promovează. Cerem ca angajații noștri să fie tratați cu respect. În niciun caz nu permitem ca cineva să îi lovească, să îi umilească ori să distrugă bunurile trustului. Dacă am ignora situația, ar însemna că acceptăm și încurajăm astfel de derapaje”. (VEZI ȘI AICI: CE NOTĂ A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA ”ETICĂ ȘI DEONTOLOGIE”. ASTA E DOVADA CĂ…)