Ce meserie are, de fapt, Delia la bază. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: ”Nu aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Publicat: 20/04/2021 | 12:47

Pe Delia o știe toată lumea, dar puțini sunt cei care știu că artista are de fapt la bază o altă meserie. Cântăreața a făcut, recent, dezvăluirea în cadrul unui podcast.

Fără doar și poate, Delia este una dintre cele mai îndrăgite și excentrice artiste din showbiz-ul românesc. Stilul său inconfundabil este apreciat de fani, iar artista reușește de fiecare dată să-i surprindă pe aceștia cu schimbări radicale.

Iar un lucru este cert! Jurata de la ”iUmor” nu este recunoscută doar pentru vocea ei excepţională, ci şi pentru că este una dintre cele mai nonconformiste prezenţe din industria muzicală. Dar… puțini sunt cei care știu că artista are, de fapt, la bază o altă meserie. (CITEȘTE ȘI: DELIA, “INCOGNITO” LA TERASĂ, DAR TOT #FĂRĂMASCĂ)

Delia… profesoară?!

Fiica Ginei Matache a absolvit Liceul Dinu Lipatti din Capitală, iar apoi a făcut Conservatorul, secția de Pedagogie. Astfel, Delia ar fi trebui să ajungă… profesoară! Doar că… artista mărturisește că se bucură de faptul că lucrurile au luat o altă turnură. Și asta pentru că, potrivit acesteia, nu ar fi fost înarmată cu destulă răbdare pentru a profesa în acest domeniu.

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia în cadrul unui podcast.

Destinul a adus-o pe scenă, iar succesul a fost colosal. Viața i s-a schimbat la 180 de grade, iar Delia își aduce aminte cu drag ce anume și-a achiziționat din primii bani câștigați. (NU RATA ȘI: DELIA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! MOTIVUL PENTRU CARE ARTISTA NU A FĂCUT UN COPIL PÂNĂ ACUM. „SUNT NIŞTE DISCUŢII ACOLO”)

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mai spus jurata de la X Factor.