Ce meserie a avut Teo Trandafir înainte să fie vedetă TV. Declarații surprinzătoare: „M-am întors la tonetă…”

Publicat: 08/04/2020 | 11:26

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute din nume din media românească. Dar, înainte de a deveni celebră vedeta a avut un job ca oricare altul.

Concret, înainte de își face apariția pe pe micile ecrane, Teo Trandafir a fost vânzătoare la un celebru magazin din București.

„Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir, potrivit Ciao.ro.

A fost și dascăl

Mai mult, vedeta TV a lucrat o perioadă și ca profesor de engleză și recunoaște că a avut câte ceva de învățat din fiecare loc de muncă.

”Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a mai declara Teo Trandafir.

Debutul în televiziune

Teo Trandafir și-a început cariera în televiziune la postul Tele 7abc, acolo unde a moderat, împreună cu Mircea Badea, emisiunea ”Bună dimineața, România”. Ulterior, cariera ei a avut un progres fulminant. Datorită carismei sale și a faptului că era mereu cu zâmbetul pe buze, a intrat în atenția producătorilor de la marile televiziuni.

A plecat la Antena 1, cu tot împreună cu Mircea Badea, unde au colaborat la matinalul „Dimineața devreme”, dar aveau și o emisiune de weekend, numită sugestiv ”Teo & Mircea Show”.

Succesul celor două emisiuni i-a făcut șefii de la Pro TV să îi propună o colaborare, în anul 2001. Și așa a ajuns Teo Trandafir să aibă propria emisiune la trustul condus de Adrian Sârbu, pe atunci.