Ce mesaj subliminal i-a transmis Adrian Petrache mentorului său de la X Factor, Loredana Groza. Totul…după scenele fierbinți din finală!

Publicat: 22/12/2020 | 19:56

Finala X Factor a avut, pentru fanii emisiunii, numeroase surprinze. Una dintre ele i-a avut ca protagoniști pe nimeni alții decât Loredana Groza și Adrian Petrache, concurentul său care a cucerit inimile publicului. După momentele din marea finală, extrem de tandre, între cei doi, Adrian Petrache i-a transmis Loredanei un mesaj subliminal.

Momentele fierbinți din finala X Factor dintre Loredana Groza și concurentul ei, Adrian Petrache, cu siguranță vor rămâne mult timp în amintirea fanilor emisiunii.

La numai câteva zile de când aventura a luat sfârșit pentru el, nepotul lui Florin Salam i-a transmis mentorului său un mesaj inedit în care și-a exprimat toate sentimentele și trăirile vizavi de X Factor, dar și vizavi de Loredana Groza.

„Evoluția mea în aceasta emisiune se datorează ție, pentru ca tu ești cea care a avut încredere în mine de la început pana la sfârșit. Chiar mai multa încredere decât aveam eu în mine! În audiții, când s-a anunțat ca în sezonul 9 Lori @loredanagroza se va ocupa de baieti.. Nu știam cum sa reacționez pentru ca nu îmi imaginam ca ne vei acorda atâta atenție, implicare și mai ales sfaturi și nu doar muzicale.
Ai făcut tot posibilul sa fiu eu bine..

Sa fiu mulțumit, liniștit și sa îți dau ție „toate gândurile și emoțiile rele, ca tu sa îmi dai înapoi încredere, lumina și pofta de cantat” exact asa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmpla nimic.
Sunt recunoscător și bucuros din tot sufletul meu ca am avut șansa să te cunosc, sa vorbim, sa radem, sa îmi asculți și mie părerile și chiar sa le iei în considerare, SA FIM PRIETENI!
Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasa, nebuna, bună, artista, diva … Ce sa mai.. Totototoror!!!!
Thank you Queen, mentor, friend Lori” a fost mesajul lui Adrian Petrache, pentru Loredana Groza.

Nepotul lui Florin Salam a ajuns până în finala X Factor

Adrian Petrache este nepotul lui Florin Salam și este un artist extrem de talentat. Acesta a reușit să ajungă până în marea finală alături de italienii Super 4 și Sonia Mosca, dar și alături de Andrada Precup, concurenta lui Ștefan Bănică, cea care a fost desemnată și marea câștigătoare, în urma voturilor publicului.